Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Influencerka Lina pobouřila Bali: Za konzumaci masa dva roky v base!

Autor: rc - 
23. září 2023
22:31

Dva roky ve vězení si má odpykat influencerka Lina Lutfiawatiová. Ta pobouřila indonéské úřady poté, co na oblíbené sociální síti TikTok zveřejnila video, kde jí vepřové maso. Před konzumací dokonce pronesla islámskou modlitbu. Z trestu je hvězda sociálních sítí v šoku. 

Na sociální síti TikTok Linu sledují víc než dva miliony fanoušků. Točit videa influencerka nepřestala ani na Bali, ovšem právě tam jí jedno z nich zadělalo na pořádné problémy.

Na Linu si došláply místní úřady poté, co zveřejnila video, v němž se chystá jíst vepřové maso. Ještě předtím, než se do masa zakousla, odříkala islámskou modlitbu. Šlo o fráze, která v češtině znamenají „Ve jménu Boha nejmilostivějšího, nejmilosrdnějšího.“

Jídlo prý chtěla vyzkoušet čistě ze zvědavosti. Při žvýkání vepřového masa se znechuceně šklebila. Nicméně příspěvek vyvolal pěkné pozdvižení. Konzumace vepřového masa je v muslimských zemích zakázána a Lina jakožto muslimka si tak zadělala na průšvih.

Dokonce stanula před soudem, který ji odsoudil k dvěma letům ve vězení a pokutě v přepočtu asi 371 tisíc Kč. Jestliže podle informací britského deníku Metro nezaplatí, její trest se prodlouží o tři měsíce. „Takový trest jsem nečekala,“ uvedla zdrcená hvězda sociálních sítí. 

Video  Influencerka Sofi Maureová si vzala samu sebe.  - tiktok/sofimaure07
Video se připravuje ...

Celebrity-chachacha ( 29. září 2023 21:45 )

Husa .

Megera z Makrel ( 28. září 2023 12:06 )

Tak jej treba! A moze byt rada ze jej nenaparili 60 rokov vazenia alebo rovno trest smrti. V indonezii sa ne***…

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání