Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Krásná influencerka marně pátrá po milovaném kocourovi: Stal se obětí satanské sekty?

Autor: rc - 
15. září 2023
12:41

Po milovaném mazlíčkovi marně pátrá populární italská influencerka a modelka Nima Benatiová. Kráska, která se objevila na titulních stranách „módních biblí“ Vogue či Vanity Fair, odjela na dovolenou a svého perského kocoura Bartola nechala u rodiny. Mazlíček se ovšem náhle ztratil. Ochránci zvířat upozorňují, že se mohl stát obětí satanské sekty!

Pětiletý kocour Bartolo zmizel 9. srpna. Jeho panička modelka Nima Benatiová odjela na dovolenou na slunnou Kostariku a nechala ho u své rodiny v italské obci Monghidoro. Nebylo to poprvé, co Nima Bartola nechala u svých rodičů.

Již dřív svým fanouškům na sociální síti oznámila, že odjíždí do Barcelony a posléze do Tuniska za pracovními povinnostmi, a tak nechala kocoura u své mamky. „Už teď pláču. Budu mu chybět také? Sbohem, princi mého srdce,“ napsala v minulosti na sociální síť instagram. Tehdy si ještě svého miláčka vyzvedla v pořádku.

Při posledním hlídáním však Bartolo záhadně zmizel. Sasha, sestra Nimy, pro deník The Times uvedla, že kocour byl kolikrát dva dny venku a pak se objevil doma zcela v pořádku. Tentokrát se ale nevrátil, a tak po něm rodina začala pátrat. Zoufalá influencerka dokonce najala zvířecího detektiva, aby jejího kocoura, kterého má prý jako „syna“, našel. Tomu, kdo Bartola najde, dokonce nabízí finanční odměnu víc než 122 tisíc Kč. 

Zvířecí detektiv Said Beid pro britský deník Daily Mail uvedl, že se mohl ztratit, když se snažil najít svou rodinu. Mohl se stát kořistí divoké zvěře, anebo ho někdo mohl ukradnout. Nima nenechala svého kocoura očipovat. Nicméně jak uvádí výše zmíněný britský deník, ochránci zvířat upozornili, že v oblasti horského pásma Apeniny zmizely v průběhu několika měsíců desítky koček.

Italská asociace pro ochranu zvířat a životního prostředí uvedla, že satanské sekty obětují černé kočky v období Halloweenu. V oblasti prý nebyly nalezeny žádné mršiny, což by mohlo naznačovat, že pohřešované kočky v okolí Boloni se staly obětí jedné ze satanských sekt. Případu se dokonce chopila policie. Někteří majitelé pohřešovaných koček tvrdí, že našli rozepnuté obojky svých mazlíčků.

Video  Michaela Salák: Porody jsou pro mě jako droga!  - Videoredakce ženských webů
Video se připravuje ...

cozumel ( 25. září 2023 08:44 )

Krásná influencerka? Kde - vidím jen další tuctovku s kačeří hubou.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání