Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Padesátník na koupališti onanoval před dětmi?! Měl jsem díru v plavkách, namítá. Skončil ve vazbě

Autor: štt - 
24. srpna 2023
16:15

Až tříletý trest hrozí muži, který se nejen obnažoval, ale podle svědků i onanoval na veřejném koupališti! To vše za přítomnosti malých dětí. Případem se již zabývá soud. Padesátník stíhání označil za přehnané.

Soudce však nad incidentem odmítl mávnout rukou a navrhl obviněného vzít do vazby. Dle předvolaných svědků měl muž pod vodou vytáhnout svůj pohlavní orgán a začít se uspokojovat. Tuto verzi však třiapadesátiletý Slovák odmítá.

„Žádné plavky jsem si nesundal. Měl jsem je pouze děravé,“ sdělil televizi JOJ. Že je mu vidět kus penisu, si měly všimnout samy děti. Začaly se mu prý posmívat a ukazovat si na něho. Dále uvedl, že se nejednalo o plavky, ale pouze o spodní prádlo. „Byla to sice lehkomyslnost, ale bylo mi strašné teplo,“ hájil se.

K muži nejdříve přistoupil personál koupaliště, aby jej vyvedl ven z areálu, kde už na něj čekali přivolaní policisté. Dle strážníků byl výtržník zcela klidný a vysvětloval jim, že nahota je na plážích běžná. „Taky jsem to zažil jako malý kluk. Byl jsem zvědavý a se zájmem sledoval, kdo má volné plavky,“ ubezpečoval muže zákona.

Obviněný však není zcela bez poskvrny. V trestním rejstříku má zapsané drobné podvody, především v ekonomické oblasti. „Policie v Šali podezřelého obvinila z trestného činu výtržnictví a případ předala prostřednictvím prokuratury příslušnému soudu,“ uvedla na závěr mluvčí KR PZ v Nitře Renáta Čuháková. Soud nakonec rozhodl o jeho vzetí do vazby.

Video  Nejkrásnější česká přírodní koupaliště  - Videohub
Video se připravuje ...

Mirek Oldyr ( 24. srpna 2023 17:00 )

Díra v plavkách? Lepší v palici!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání