Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Nevěsta místo svatby snoubence pohřbila: Mladý motorkář (23) zemřel po srážce se psem!

Autor: lim - 
24. srpna 2023
10:05

Třiadvacetiletý turecký influencer Burak Can Tas tragicky zemřel na následky dopravní nehody, jen několik týdnů před svou svatbou. Těsně před smrtí sdílel na sociálních sítích srdcervoucí příspěvek.

Turecký influencer a motocyklový nadšenec Burak Can Tas skončil v nemocnici po těžké nehodě v tureckém městě Adana. Svým zraněním nakonec podlehl, jen několik týdnů před svou svatbou. O tragédii na instagramu informovala jeho snoubenka Yaren Kara.

Burak byl známý především jako motocyklový influencer na instagramu, kde sdílel své zážitky z cest. Na instagramu ho sleduje přes 138 tisíc fanoušků. 

Podle výpovědí Burak při jízdě na motorce narazil do psa, kvůli čemuž ztratil kontrolu řízení a z motorky spadl. Burakova snoubenka jeho smrt oznámila v příspěvku na instagramu. „Jsem vděčná za každý den, který jsem s tebou strávila. Nechť ti Bůh žehná v nejkrásnějším koutě Džany (ráje - pozn. red.).

Burak se s Yaren chystal oženit, což pár oznámil v instagramovém příspěvku ze dne 3. července: „Až dosud jsem nevěděl, jak někoho skutečně milovat nebo být milován... S tebou jsem se to naučil, má lásko. Jsem ti vděčný, že jsi ve mně stále udržovala to dobré a že jsem nikdy neopustil tvé dlaně. Jsem připraven s tebou jít/jezdit po jakékoliv cestě až do konce života.“

Fanoušci byli zprávou o úmrtí influencera zdrceni. „Byl to člověk s dobrým srdcem,“ komentuje jeden z fanoušků.  „Žádný člověk ho nemůže nahradit.“

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání