Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Motorkář na Náchodsku ohrozil záchranáře a urazil jim zrcátko: Po nehodě ujel!

Autor: VaB - 
18. srpna 2023
10:27

Skrze Čáslavky spěchala začátkem srpna sanitka s lékařským doprovodem. V jednu chvíli se museli zdravotníci prodírat kolonou, na jejímž konci stál i motorkář. Když projela velká sanitka, bez ohlédnutí se za ní rozjel. Naboural ale do té menší, ve které jel lékař. Motorkář se následně jen nenápadně ohlédl za sebe a ujel. Hledá ho policie.

Motorkáře v černé helmě, šedivé bundě a na starší motorce značky Honda hledají policisté z Náchodu. Způsobil totiž nehodu, od které ujel. Daleko horší je, že naboural auto královéhradeckých záchranářů. K nehodě došlo v obci Čáslavky.

Velká sanitka projížděla s doprovodem lékařského vozu vesnicí, v jednu chvíli dojeli zdravotníci ke koloně, kterou se museli prodrat. Na jejím konci stál i motorkář. Jakmile projela sanitka, zpoza auta vyjel, zatáhl za plyn a rozjel se. Nevšiml si ale jedoucího osobního auta se zapnutými majáky. Řídítky mu pak urazil zrcátko.

Když došlo ke srážce, motorkář se ještě v rychlosti ohlédl za sebe a zřejmě si i všiml, co způsobil. „Policisté na základě šetření mají indicie k jeho ustanovení, přesto případní svědci dopravní nehody nebo ti, kteří muže na záznamu poznají, nám mohou pomoci dosud neznámého řidiče ustanovit,“ popsala mluvčí policie Lucie Konečná. Motorkáři hrozí až pětitisícová pokuta a sedm trestných bodů.

Video  Motorkář na Náchodsku naboural do sanitky a ujel.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Uživatel_5668199 ( 18. srpna 2023 12:52 )

Zm+d,jako všichni motorkáři,tlustý naprosto zbytečný prasata!!!Vynucují si porušování pravidel naprosto všude a za všech okolností.Zažil jsem dva motorkáře co jeli slušně - byli z Francie.

Uživatel_5668199 ( 18. srpna 2023 12:51 )

***,jako všichni motorkáři,tlustý naprosto zbytečný prasata!!!Vynucují si porušování pravidel naprosto všude a za všech okolností.Zažil jsem dva motorkáře co jeli slušně - byli z Francie.

Kozoroh85 ( 18. srpna 2023 11:10 )

Po zkušenostech z provozu na komunikaci jsem přesvědčen, že většina motorkářů nedodržuje pravidla silničního provozu a ohrožuje ostatní. Z posledních dnů - rychlost, jízda vedle sebe, předjíždění zprava v křižovatce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání