Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rány pěstí i o zeď: Cizinec měl v Broumově brutálně umlátit k smrti kamaráda

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: ČTK - 
21. června 2023
12:51

Policie obvinila čtyřicetiletého muže z těžkého ublížení na zdraví. O víkendu v Broumově na Náchodsku podle kriminalistů napadl svého známého, který na následky zranění zemřel. Obviněný cizinec je ve vazbě, v případě prokázání viny a odsouzení mu hrozí až 16 let vězení.

Podle policie obviněný muž navštívil v sobotu svého o 12 let staršího známého a jeho partnerku v bytě, kde společně rekonstruovali koupelnu. Pili tvrdý alkohol, následně vypukla hádka mezi partnery a pak i mezi oběma muži, uvedla policejní mluvčí Eliška Pospíšilová.

Obviněný muž podle kriminalistů udeřil poškozeného pěstí do obličeje, srazil ho na zem, starší z mužů se udeřil hlavou o zeď. „Poté měl poškozeného silou vytlačit do jiné místnosti a opakovaně ho na pohovce dosud nezjištěným způsobem napadat do obličejové části,“ doplnila policistka.

Kriminalisté zjistili, že poté obviněný muž s partnerkou poškozeného z bytu odešli. Když se muž druhý den vrátil do bytu pro své nářadí, údajně v přítomnosti partnerky poškozeného našel napadeného v kuchyni mrtvého.

Video  Pohřeb Nicolase (†23), z jehož vraždy, která se odehrála u Brněnské přehrady, je obviněn Ukrajinec (37).  - Jiří Nováček
Video se připravuje ...

Kristýna Fla ( 26. června 2023 11:39 )

A národnost?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání