Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

S autem až na pláž! Češi se v Chorvatsku opět předvedli

Autor: VaB, BLK - 
18. srpna 2023
05:00

Další ostuda Čechů na plážích v Chorvatsku. Minulý rok to bylo zapadlé auto na pláži, tentokrát to šofér modrého land roveru posunul o poznání dál. S teréňákem podle fotografie zaparkoval rovnou na pláži, vytáhl židličky, stůl, roztáhl markýzu a dovolenkoval…  

To by nebyl rok, aby čeští turisté neměli v Chorvatsku z ostudy kabát. Tentokrát jde opět o řidiče, který se svým upraveným teréňákem Land Rover Defender zaparkoval přímo na pláži v chorvatské Grebaštici u Šibeniku. Ani ne půl metru od vody stálo modré legendární auto původem z Anglie.

Aby ho měl šofér v rovině, levé zadní kolo si podložil kamenem. Pak vytáhl lehátka, židličky, stůl a natáhl markýzu, aby měli Češi stín. Kolem dokola bylo několik lidí, kteří leželi na velkých kamenech. „Představujeme letošního vítěze,“ píše facebooková stránka Prometne zgode i nezgode, která zveřejnila i fotku auta. Na té je jasně poznat, že jde o vůz s českou registrační značkou ze Středočeského kraje.

Vtipně ještě napsali, že takové parkování už není v gesci dopravní policie, ale kapitána nedalekého přístavu.

Blesk kalkulačka - chystáte se na dovolenou?

Nadávky a zapadlé auto

Není to však poprvé, co si Češi v oblíbené dovolenkové zemi udělali ostudu. Před dvěma lety svedla skupina Češek hotový boj o pláž. Na ostrově Drvenik Veli si totiž mylně myslely, že jsou na soukromé pláži a vyhazovaly místní obyvatele. Nakonec vše musela řešit policie, která ženy přesvědčila, že opravdu o soukromou pláž nešlo.

Před rokem zase čeští turisté zapadli na oblázkové pláži na poloostrově Pelješac. Turisté si zřejmě chtěli ušetřit cestu a dojet autem až úplně na pláž. To se jim vymstilo, vůz se zahrabal a složitě ho pak dostávali ven.

Video  Škoda Kodiaq zapadla na oblázkové pláži v Chorvatsku.  - TikTok
Video se připravuje ...

Lethys Avaro ( 18. srpna 2023 20:18 )

orca ( 18. srpna 2023 19:57 )

Všem rádoby chytrým co zřejmě nikdy nebyli v Chorvatsku bych rád připomněl že autem se tam jezdí takto v odlehlých částech běžné.
Pokud není závora nebo značka jede se tam autem...

karelka ( 18. srpna 2023 18:53 )

A co je na tom tak strašnýho, nic neznečišťují nic do vody neházejí.

Zababa ( 18. srpna 2023 18:00 )

tak Střední Čechy jsou zase plný pepíků co se odstěhovali z toho hroznýho města na tu "klidnou" vesnici. a je po klidu a samej mistr světa alometa co před sebou tlačí miliony a chování a myšlení mají jako ti turisti

Uživatel_5522193 ( 18. srpna 2023 17:44 )

No jo zavařené guláše a paštiky to je Chorvatsko. A burani jsou všude nejen Češi 🙃

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání