Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Další důvod nesnášet pondělí: Martin se ráno cestou do práce napíchl na plot!

Autor: fik - 
14. srpna 2023
16:34

V pondělí brzy ráno se Martinovi v Pardubicích stalo obrovské neštěstí. Ve spěchu do práce chtěl přeskočit plot, ale ujela mu noha a v plotě zůstal zaklíněný. Pravým lýtkem mu projel ostrý hrot, ruce se mu zasekly v oplocení, a on tak nebyl schopný pohybu. Zoufalému muži pomohli hasiči a záchranáři ve spolupráci se strážníky, které zavolal pozorný kolemjdoucí. Martin se nyní v nemocnici zotavuje po operaci.

Některé pondělky jsou zkrátka horší než jiné. Pan Martin v pondělí v brzkých ranních hodinách, zhruba okolo čtvrté hodiny, pospíchal do práce. Doma si ale něco zapomněl, a tak se musel vrátit. Vyskočil z nastartovaného auta a místo zdlouhavého obcházení železného plotu se ho rozhodl přeskočit. 

Na zhruba metr vysokém oplocení s hroty se mu ale smekla noha a jedna z ostrých tyčí se mu zapíchla do lýtka. Kromě toho se mu zasekly i ruce, a tak zůstal na plotě bezradně viset. 

Jeho nářky a zoufalé sténání o pomoc uslyšel muž, který ihned zalarmoval strážníky, uvedla městská policie. Na místo přijely všechny záchranné složky a společnými silami muže za zajetí dostaly. Strážníci a policisté muže nadzvedli, aby mu alespoň trochu ulevili od bolesti a do příjezdu záchranné služby jej udržovali při vědomí. 

Po příjezdu hasičů Martina opatrně nadzvedli nad plot a lékař dohlédl na bezpečné odstranění hrotu z lýtka. Poté poraněného muže transportovala sanitka do nemocnice. Martinova maminka pod příspěvkem strážníků uvedla, že její syn je už po operaci a čeká ho rekonvalescence. 

Strážnici na místě také zabezpečili nastartovaný vůz, klíčky předali partnerce nešťastníka a vyrozuměli jeho zaměstnavatele.

Video  Požár haly v Žebráku  - Blesk: David Malík
Video se připravuje ...

Joanna ( 16. srpna 2023 11:54 )

To nevymyslíš, to je život.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání