Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Agresivní majitelka nechala psy přivázané ve vedru, bez jídla a pití: Vrátila se až po 5 hodinách!

Autor: fik - 
1. srpna 2023
12:51

V podzemním parkovišti jednoho nákupního centra v Bratislavě návštěvníci objevili dva pejsky, které majitelka přivázala k autu. Nedostali vodu ani jídlo, majitelka se vrátila až za 5 hodin. Pejsci nakonec skončili v útulku, jehož pracovníka majitelka hrubě napadla.

Nezodpovědná majitelka nechala v podzemních garážích nákupního střediska přivázané k autu dva pejsky. Jednalo se o 1,5 roku starou fenku staforda a tříměsíční štěňátko. Oba zůstali bez vody i jídla a pod sebou měli loužičku. 

Znepokojení kolemjdoucí zalarmovali policii. „Nejprve jsem si myslela, že majitelka šla jenom něco nakoupit,“ uvedla kolemjdoucí pro televizi JOJ. Přibližně po hodině a půl se vrátila ke svému autu a pejsci byli stále přivázáni. „Ti pejsci byli bez vody. Teplota vzduchu je tady podle mě tak 40 stupňů, takže tady ti psi nemůžou být,“ dodala.

Video  Agresivní majitelka nechala přivázané psy ve vedru, bez jídla a pití: Vrátila se až po 5 hodinách  - TVJOJ
Video se připravuje ...

Policie po příjezdu kontaktovala majitelku auta. Odbyla je se slovy, že nemá čas. Poté na místo přijeli pracovníci psího útulku Svoboda zvířat a pejsky odchytili. Se samotnou majitelkou už prý mají několik zkušeností. 

Ve stejný den byli přivoláni na parkoviště jiného nákupního centra, kde byla dvojice pejsků přivázána ke sloupu. „Když přijel kolega a chtěl je odchytit, přišla údajná majitelka a kolegu napadla. Byla velmi vulgární a házela na něj předměty. Když viděl, že mají psi majitelku, odjel,“ svěřila se Pavla Dugovičová, předsedkyně Svobody zvířat v Bratislavě. 

Policisté s agresivní majitelkou mají také své zkušenosti. Mluvčí městské policie v Bratislavě Barbora Krajčovičová oznámila, že dopoledne na tísňové lince přijali oznámení o dvou psech, kteří měli být přivázáni bez přítomnosti majitelky. „V době příjezdu hlídky se majitelka už na místě nacházela. Policisté se s ní snažili komunikovat, avšak komunikaci odmítala a měla agresivní projevy.“

Den před samotným incidentem se psy měla žena další konflikt s městskou policií. Údajně jela v protisměru. Pokutu prý prvně chtěla zaplatit, poté se ale zamkla v autě a strážníky chtěla dokonce napadnout.

Celebrity-chachacha ( 4. srpna 2023 19:30 )

Babu taky někam přivázat na několik hodin a ve vedru.

Monika Nosáková ( 1. srpna 2023 22:37 )

Všichni je tam očumujou a natáčejí, ale aby jim někdo dal aspoň vodu...

otrusnik ( 1. srpna 2023 22:14 )

Necitelní lidé by vůbec neměli mít ve své péči zvířata. Kdoví jak s nimi nakládá doma kdo to nikdo nevidí. Fakt bestie.

luklovah ( 1. srpna 2023 22:12 )

To je neuvěřitelné policie si neporadí j jednou agresivní starou ženskou.Měli ji dát paralyzérem a agresivita by ji hned přešla.Kdyby takle tyrala děti to by se s ní policie párala stejně?Snad ne.

miasek ( 1. srpna 2023 20:24 )

My mame stejně stare stene a ten chodi na záchod během 5 hodin 3x! Proto mame stene az ted v lete, kdy jsou prázdniny a decka jsou doma a muzou se mu věnovat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání