Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená smrt zahradníka: Zastřihovač trávy mu přeťal penis!

Autor: pma - 
5. července 2023
20:21

Práce zahradníka se stala před pár dny osudnou pro devětatřicetiletého muže z Thajska. Muž totiž sekal trávu pomocí staršího zastřihovače, který se během pár chvil v půli rozlomil, a jedna část ostří muži uřízla přirození. Zahradníkovi už přivolaní lékaři nedokázali pomoc a museli konstatovat smrt.

Začátkem minulého týdne byl zkušený zahradník Praditsin Chuypad (†39) povolán do práce. Za tři dny měl podle deníku The Sun stihnout posekat travnaté plochy v jednom thajských z lesoparků v provincii Nong Bua Lamphu.

Práci chtěl mít zahradník asi co nejdříve hotovou a tak ji dělal kvapem. Na sekání trávy používal Chuypad postarší manuální zastřihovač. Na dlouhém dřevěném kůlu bylo připevněno ostří, kterým Chuypad zkracoval traviny.

Svou práci ale Thajec nedokončil. Ve středu odpoledne ho v lesoparku nalezli náhodní kolemjdoucí v tratolišti krve. Jak se později ukázalo, zahradník nástrojem zřejmě narazil na jakýsi kov, v jehož důsledku se čepel zastřihovače rozlomila na dvě části. Jedna z nich na muže spadla a přeťala mu penis. V důsledku toho Chuypad během pár okamžiků vykrvácel a zemřel.

K neštěstí se vyjádřil i strýc zesnulého muže Narongsak Laketago (56). Ten uvedl, že se jeho synovec o zahradničení zajímal už jako malý kluk. „Několikrát jsem ho varoval, aby si dával při použití takových zastřihovačů pozor. On to ale ignoroval,“ posteskl si strýc.

 

jitkaix@... ( 6. července 2023 19:53 )

Zahradník upravoval lesopark mechanickým zastřihávačem trávníku složeným z dlouhé dřevěné rukojeti a čepeli. To mne položilo.
Vysvětlete prosím někdo autorovi, že kosa není jem žezlo pro smrťáka, ale nástroj pro kosení trávy.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání