Johnny Depp se do povědomí veřejnosti zapsal poslední dobou ne ani tak dobrými hereckými výkony, jako spíše svými kontroverzními postoji k ženám, kdy se většině lidí vpálil do mozku asi nejvíce výrokem o tom, jak by rád svou exmanželku Amber Heardovou (37) utopil, podpálil a znásilnil. I kvůli tomu byl celý minulý rok poznamenán hercovým praním špinavého prádla na veřejnosti...

Depp dohnal svou exmanželku před právníky kvůli jejímu bloggerskému příspěvku, o kterém si myslel, že výrazně dopomohl k úpadku jeho kariéry. Ačkoliv tento soud vyhrál a americký právní systém mu dal zapravdu, tak nejde zapomenout, že v  minulosti prohrál soudní při s deníkem The Sun, který jej označil za domácího násilníka. Podle britské justice neexistoval tenkrát důkaz pro to, že by takto Johnny Depp neměl být označován.

Zdá se však, že se Depp postupně vrací na výsluní zájmu a jeho kariéra tak dostává pomalou resuscitaci. Ačkoliv občasné protesty proti jeho osobě jsou stále aktuální, tak si probojoval své místo zpět například na festival v Cannes, kde se krátce mihnul, než před svými narozeninami zahájil evropské turné s kapelou Hollywood Vampire v rumunské Bukurešti. Když o půlnoci ručičky na hodinách dosáhly půlnoci, tak všichni fanoušci propukli ve sborový zpěv a popřáli herci k tomuto kulatému jubileu.

Depp byl velmi dojatý a svému publiku poslal vzdušný polibek. „Páni. To byla ta nejlepší narozeninová píseň, jakou jsem kdy slyšel," dodal. Jeho nyní již exmanželka Amber Heardová žije nyní ve Španělsku a ke kauze o domácím násilí se již před médii nevyjadřuje.

Máte pocit, že se nic nedaří a už nemůžete dál? Nestyďte se požádat o pomoc.

Linka první psychické pomoci, nonstop a zdarma: 116 123

Linka bezpečí pro děti a mládež, nonstop a zdarma: 116 111

Video
Video se připravuje ...

Amber Heard s bývalým manželem Johnnym Deppem na Heaven Gala 2016 Youtube.com

Fotogalerie
35 fotografií