Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Žena zastřelila řidiče Uberu: Bála se, že ji unáší!

Autor: ČTK, inf - 
26. června 2023
15:19

Osmačtyřicetiletá Phoebe Copasová z amerického Texasu čelí obvinění z vraždy poté, co zastřelila řidiče Uberu, o kterém si myslela, že ji unáší. Dvaapadesátiletý řidič Daniel Garcia zemřel po několika dnech v nemocnici, napsala v pondělí stanice BBC.

Policisté v texaském El Pasu obdrželi 16. června odpoledne zprávu o střelbě na dálnici ve směru k mexickým hranicím. Garcia podle policejní tiskové zprávy vezl svoji klientku do čtvrti Mission Valley v El Pasu. V určitý moment jízdy Copasová pojala podezření, že se ji řidič snaží unést do Mexika, a střelila jej.

Policejní vyšetřování nenasvědčuje tomu, že by se Garcia odchýlil od směru, kterým chtěla Copasová jet, stojí v policejní zprávě. Copasová z auta patrně zahlédla silniční značku, na které stálo „Juarez, Mexico“ (Ciudad Juárez, město na druhé straně hranice, pozn. ČTK). Řidič utrpěl vážné zranění a zemřel po několika dnech v nemocnici.

Copasová je původem z Kentucky, píše BBC, a v El Pasu navštěvovala svého přítele. Poté, co na Garciu vystřelila, zavolala záchrannou službu, postřeleného řidiče vyfotila a fotku poslala svému příteli. Další podrobnosti k případu zatím nejsou médiím k dispozici.

Video  Insta Crime Podcast: Děsivá vražda jako z majora Zemana! Tělo ve studně našli až po 8 letech.  - pdc, icp, Jedlička, Chebotareva
Video se připravuje ...

Pipina Královská ( 26. června 2023 16:52 )

Ti Amíci se tam vystřílej sami 🤦🏻‍♀️🤣

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání