Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Muži spadl v Bělově pejsek do vody! Při jeho záchraně se do ní zřítil také

Autor: ČTK - 
8. dubna 2023
20:41

Hasiči z Otrokovic na Zlínsku v sobotu odpoledne zachránili muže, který i se psem spadl do vody v umělém korytě vedoucím do elektrárny v obci Bělov. Vyčerpaný muž byl u česel, kde byl silný proud, a nemohl se bez cizí pomoci dostat ven, uvedla na facebooku mluvčí hasičů Lucie Javoříková.

„Profesionální hasiči ze stanice Otrokovice byli vysláni do obce Bělov, kde se podle kolemjedoucího oznamovatele měl ve vodě nacházet muž se psem. Hasiči po příjezdu na místo zjistili, že muž se nachází ve vodě umělého koryta vedoucího do elektrárny. Muž se do vody dostal při záchraně svého psa, který do ní spadl jako první. Skončili v ní tak oba. Psa s vodítkem vytáhli přivolaní policisté,“ uvedla mluvčí.

Muž se bez pomoci nemohl dostat z vody ven. „Vlezl za ním jeden z hasičů, který vyčerpaného muže dopravil ke kraji, kde již čekali další hasiči s žebříkem, aby muži pomohli dostat se z vody. Velmi vyčerpaného a prochladlého muže poté předali do péče posádce zdravotnické záchranné služby. Muž tak dnešní nechtěnou koupel přežil jen díky všímavému cyklistovi, který přivolal pomoc,“ uvedla mluvčí.

Video  Drama na rybníku ve Švihově na Chrudimsku: Řidič sypače zachránil šoféra neplavce z utopené fabie  - HZS, Archiv Jiřího Slavíka
Video se připravuje ...

begonie ( 9. dubna 2023 07:07 )

Super! AŤ si muž i pejsek krásně užijí velikonoční neděli a pondělí a při dalších vycházkách už žádné společně koupání

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání