Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zoufalé pátrání po ztraceném pejskovi Gimim: Majitel přespal v lese, kde mazlíček zmizel

Autor: jel - 
27. března 2023
14:43

Už pět dní pátrají zoufalí majitelé po pejskovi Gimim. Ztratil se v lesíku nad slovenskou obcí Kobyly v okrese Bardejov. Za nalezení mazlíčka nabízí majitel odměnu sto euro, v přepočtu tedy kolem 2300 korun.

Kříženec huskyho je velký asi jako německý ovčák. Při procházce lesem se vyvlékl z vodítka, není proto nijak označený. Majitelé po pejskovi zoufale pátrají, vyzkoušeli už snad úplně vše. Společně s dobrovolníky prohledali les a okolní obce, vylepili letáky, ptali se náhodných lidí. 

V den, kdy se Gimi zaběhl, majitel dokonce přespal v lese. Přes veškerou snahu se bohužel zatím milovaného mazlíčka nepodařilo vypátrat. 

Gimi je přátelský k lidem i k dětem. „Prosím, když ho spatříš – vezmi ho do auta, do dvora apod. Neodcházej od něj. Já bych to pro Tvého psa, kočku udělal bez zaváhání,“ vyzval majitel na sociální síti. Za nalezení pejska dokonce nabízí odměnu ve výši 100 eur. V přepočtu jde asi o 2370 korun.

„Zítra je nový den, začátek týdne, tak věřím, že díky Vaší pomoci začne svítat na lepší časy,“ uzavřel v neděli majitel svůj příspěvek.

Video  Další adopce v redakci Blesku: Moderátorka Pavlína dala domov Finovi z Anidefu.  - Kateřina Bokrová Lang, Pavlína Horáková
Video se připravuje ...

Dany Heine ( 29. března 2023 15:00 )

Miminko krásný.Snad se najde.Me by trefilo

Zobrazit celou diskusi