Americký herec a zároveň hollywoodský hezounek Jason Priestley nepochybně patří k lidem, pro které je čtyřnohý kamarád rovnocenným členem rodiny. I proto jej velice zasáhl odchod milovaného pejska jménem Clyde do psího nebe. Roztomilý bernský salašnický pes byl součástí Priestleyho rodiny po mnoho let, a proto bylo pro herce tak obtížné dát mu poslední sbohem.

„S nejtěžším srdcem jsme se rozloučili s naším Clydem... Byl obrovskou součástí naší rodiny... budeme ho navždy mít v našich srdcích,“ uvedl truchlící herec na sociální síti a sdílel dvě fotky, co v porovnání vedle sebe působily skoro až komicky. Na prvním snímku byl Jason s Clydem coby štěňátkem v náručí, na druhém byl dospělým Clydem „zalehnutý“ na gauči - jelikož z malého drobečka velice rychle vyrostl pořádně velký pes.

Video
Video se připravuje ...

Legendární Beverly Hills 90210: Co jste o seriálu nevěděli? Videohub

Je jasné, že pro Jasona Priestleyho, nezapomenutelnou televizní ikonu let devadesátých, je to bolestivá ztráta - a moc dobře to vědí jak jeho fanoušci, co jej v komentářích zahrnuli slovy útěchy, tak i jeho herečtí kolegové z Beverly Hills 90210.

„Psi jsou jediným potřebným důkazem toho, že Bůh existuje! A Clyde je v té větě vykřičníkem,“ napsal mu například Ian Ziering (58), představitel Stevea. A herečka Jennie Garthová (50), která si v legendárních „BéHáčkách“ zahrála Kelly, reagovala emotikonem ve tvaru zlomeného srdce.

Fotogalerie
35 fotografií