Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

„Falešná“ Maddie uprchla kvůli výhrůžkám z rodné země: Luxusní útočiště ve Státech!

Autor: rc - 
10. března 2023
05:00

Obrovský povyk na sociálních sítích rozpoutala Polka Julia Wendellová (21), která o sobě tvrdí, že je zmizelá Madeleine McCannová. Po publikování videa, v němž poukazuje na podobu mezi ní a zmizelou britskou holčičkou, jí začaly chodit výhrůžky smrtí. Wendellová proto uprchla z rodné země do Spojených států, kde našla útočiště v luxusním sídle.

Wendellová ve videu, které se stalo senzací na sociální síti, říká, že si vůbec nepamatuje na své dětství. Na co si ale prý vzpomíná, je dovolená na teplém místě, čímž poukázala na to, že Maddie McCannová zmizela na dovolené v Portugalsku v roce 2007. „Když požádám o fotky z mládí nebo o snímky těhotné matky, nikdy mi je neukážou. Prý jsem blázen,“ uvedla Julia s tím, že má stejné rysy a stejnou skvrnu v oku jako zmizelá holčička.

Výhrůžky smrtí

Z Julie se tak přes noc stala „hvězda“. Její profil na sociálních sítích začaly sledovat davy. Ovšem, zatímco někteří tvrdí, že by na jejím tvrzení mohlo být něco pravdivého a jistá podoba mezi ní a zmizelou dívkou skutečně je, jiní na ni útočí. Julia dokonce obdržela výhrůžky smrtí! Situace se vyhrotila natolik, že se rozhodla uprchnout z Polska.

Na její hlavu prý byla dokonce vypsána odměna. Její případ zaujal soukromou detektivku a senzibilku Fiu Johanssonovou, která spolupracovala na několika případech pohřešovaných osob s policií. Johanssonová odjela z americké Kalifornie za Julií do Polska, aby se o dívce dozvěděla více. Mluvila prý s jejími doktory, spolužáky a policií, nakonec se rozhodla poskytnout jí azyl. „Vítej v USA, Julie. V zemi lásky a snů,“ napsala Johanssonová.

Útěk z rodné země

V Polsku Julii prý už nikdo nezbyl, jelikož s ní rodina nemluví. „Julie nikdy neřekla: Jsem Madeleine McCannová. Má hodně otázek ohledně své minulosti a žádala o pomoc. Nemyslím si, že lže nebo si vymýšlí, aby získala fanoušky. Vše, co říká, se zdá být pravdivé. Požádali jsme rodinu o test DNA, ale její matka ji zablokovala a odmítají zvednout telefony,“ řekla na její obranu pro PerthNow. Julie byla prý znásilněna pedofilem Peterem Neyem, jenž je synem Martina Neye, který byl v hledáčku policie v souvislosti se zmizením Maddie McCannové. Jeho vina se ale v případu nepotvrdila.

Luxusní útočiště

Na sociální síti Johanssonová sdílí videa s Julií, v nichž informuje, jak se jí ve Spojených státech vede. Na jednom z nich dívka hraje na piano v honosné vile. „Jsem tak ráda, že se usmívá,“ napsala její nová opatrovatelka k videu. A v dalším příspěvku dodala: „Miluje hru na piano.“ Ve videích slavná senzibilka dala příležitost sledujícím nahlédnout do rozlehlého domu. Julia si tak může nejen užívat křídlo, ale i nefalšované americké pohodlí.

Video  Julia Wendell (21), která o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCann, uprchla do Spojených států. Útočiště našla u senzibilky Fii Johansson.  - instagram/persianmedium
Video se připravuje ...

pajato73 ( 10. března 2023 08:16 )

uz davno mela nechat udelat test DNA. Je stara dost na to, aby nepotrebovala souhlas rodicu. a byl by klid. docela me to stve, delaji z mouchy slona...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání