Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Christian B. podezřelý z vraždy Maddie McCannové: Hrozí mu další strašná obvinění!

Autor: štt - 
21. září 2022
13:00

Hlavní vyšetřovatel případu Maddie McCannové Hans Christian Wolters uvedl, že jeho tým brzy zveřejní dalších pět sexuálních deliktů spojených s Christianem B. Zároveň však varoval, že vyšetřování není ani zdaleka u konce.

V rozhovoru pro list The Sunday Mirror uvedl, že „nedokáže odhadnout, jak dlouho bude vyšetřování ještě trvat“. Dále nechtěl novinářům prozradit, zda šetření povede k novému obvinění. Pouze naznačil, že „je možné, že se bude ubírat směrem k obžalobě“.

Podezřelý, kterému je nyní 45 let, žil mezi lety 1995 až 2007 v Portugalsku, kde pracoval v potravinářském průmyslu. Často se však vracel do rodného Německa. V době zmizení Madeleine se nacházel ve stejné přímořské oblasti.

Belgické úřady jej spojují s vraždou šestnáctileté Caroly Titzeové, která zmizela na letní dovolené v De Haanu v roce 1996. Její zohavené tělo bylo objeveno mezi písečnými dunami 11. července téhož roku. Jeho jméno ale prý také figurovalo u mnoha dalších případů pohřešovaných dětí, které se udály za posledních 25 let.

Násilník si v současné době odpykává trest odnětí svobody. Letos na jaře byl odsouzen za znásilnění dvaasedmdesátileté ženy. K činu došlo na stejném místě, kde se ztratila Madeleine. Celkově byl již sedmnáctkrát trestaný, mimo jiné za loupeže a krádeže v rekreačních střediscích.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání