Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Houbaření skončilo brutální vraždou: Muž (†60) zabil svou ženu (†55) a oběsil se

Výlet na houby skončil brutální vraždou.
Výlet na houby skončil brutální vraždou.  (Autor: Policja Staszów)
Autor: rix - 
20. září 2022
16:34

Polská policie vyšetřuje tragickou událost. Od pátku pátrala po manželském páru ze Staszówa, který vyrazil na houby. V lese našli policisté po celonočním pátrání v sobotu jejich mrtvá těla. Podle vyšetřovatelů muž zřejmě zabil svou ženu a následně se oběsil.

Jako první pojala podezření dcera pohřešovaného páru. V pátek se vydala za policisty s tím, že její rodiče se vydali autem do lesa, ale ani okolo desáté hodiny večer ještě nebyli doma. Strážci zákona ihned rozjeli po obou Polácích rozsáhlé pátrání, informoval polský server RMF24.

V sobotu kolem deváté hodiny ráno vysvitla naděje. Jeden z místních policistů v lese našel zaparkované vozidlo. To patřilo oběma pohřešovaným. Když nakoukl dovnitř, doslova se zděsil. V autě byla mrtvá žena s viditelnými poraněními na krku.

O hodinu a půl později policisté nalezli také jejího muže. Šedesátiletý Polák se nedaleko od auta oběsil. Šéf státního zastupitelství ve Staszówě Piotr Okarski uvedl, že vyšetřovatelé zvažují několik verzí událostí. Připustil ale, že se nejspíš jednalo o vraždu a následnou sebevraždu.

Muž se měl podle policistů oběsit poté, co zavraždil svou ženu. V jeho kapse strážci zákona nalezli dopis na rozloučenou. Policisté na místě zajistili všechny stopy a vyšetřování případu dále pokračuje.

Video  Jaké jsou projevy otravy houbami a jak si zachránit život?  - Videohub
Video se připravuje ...

offline ( 20. září 2022 17:00 )

Asi nerostou...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání