Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Řidička (55) přijela opilá na policejní služebnu: O pár hodin později ji znovu načapali

Ilustrační foto.
Ilustrační foto.  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
20. září 2022
11:24

Nejdřív přijela namol opilá autem na policejní služebnu podat vysvětlení. Napoprvé řidička (55) ze Šumperska nadýchala 2,3 promile. Domů odjela taxíkem, jenže se nepoučila. O pár hodin později ji chytila policejní hlídka znovu a tentokrát nadýchala 3,6 promile.

Žena (55) byla na pátek předvolána na policejní stanici ve Velkých Losinách k podání vysvětlení k vyšetřovanému případu. Přijela tam autem. Policistovi se ale hned zpočátku nezdála a tušil, že je asi opilá.

„Její chování bylo nestandardní a navíc se kolem ní linul alkoholový odér. Dechovými zkouškami jí pak bylo naměřeno 2,20 a 2,35 promile,“ popsala neuvěřitelný příběh policejní mluvčí Marie Šafářová. Ženu nakonec převezli do nemocnice k odběru krve, s nadýchanými hodnotami nesouhlasila.

Po propuštění odjela domů taxíkem, to ale nebyl konec. Netrvalo to dlouho a o pár hodin později byla žena opět v hledáčku policistů, kteří ji zastavili v ulici Rudé Armády ve Velkých Losinách. Tentokrát nadýchala neskutečných 3,6 promile!

Tentokrát se odmítla podrobit vyšetření v nemocnici. Policisté jí další jízdu zakázali a je podezřelá z trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky. Za to jí hrozí až roční vězení.

Video  Podstatné úkony první pomoci  - Videohub
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání