Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tragická nehoda na Přerovsku: Řidič osobního auta nepřežil náraz do domu

Tragická nehoda na Přerovsku: Řidič osobního auta nepřežil náraz do domu
Tragická nehoda na Přerovsku: Řidič osobního auta nepřežil náraz do domu  (Autor: Hasiči Olomouc)
Aktualizováno -
10. května 2022
13:20
Autor: ČTK - 
10. května 2022
12:35

Na Přerovsku v úterý zemřel osmapadesátiletý řidič osobního auta, v katastru obce Zámrsky narazil se svým vozem do domu. Okolnosti nehody policie vyšetřuje, informovala o tom krajská policejní mluvčí Marie Šafářová. Nehoda se stala na silnici třetí třídy nedaleko obce, uvedla policie na svých dopravních informacích.

„V katastru obce Zámrsky dnes (v úterý, pozn. red.) dopoledne kolem 09:30 havaroval osmapadesátiletý řidič s osobním vozidlem Škoda Fabia. Vůz narazil do domu a jeho řidič zraněním na místě podlehl. Co bylo příčinou havárie, nyní policisté zjišťují,“ uvedla policejní mluvčí.

V Olomouckém kraji by mělo jít podle informací ČTK o osmou letošní oběť tragických nehod. Naposledy zemřel při dopravní nehodě 24. dubna čtyřiadvacetiletý muž v Loučné nad Desnou na Šumpersku. Muž ležel na silnici, auto do něj najelo.

Loni v Olomouckém kraji zemřelo kvůli nehodám 42 lidí. Proti předchozímu roku to bylo o 19 obětí více, v celostátním srovnání šlo o nejvyšší nárůst. V souvislosti s tragickými statistikami pořádá policie v kraji pravidelně bezpečnostní akce.

Video  Nehody osobního vozu s policejním si vyžádala 4 zranění.  - David Malik - CNCenter A.S.
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání