Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Nacistické hrdlořezy nahradili ruští primitivové: Vojáci u Brna znásilňovali děti a vraždili nemluvňata

Autor: mc - 
6. května 2022
05:00

Ve školách se valná většina z nás učila o osvobození Rudou armádou po druhé světové válce. Z osnov ale bývají vynechané zločiny, kterých se její členové až příliš často dopouštěli. Opustila nás armáda nacistických hrdlořezů, aby je vystřídali komunističtí primitivové. Místo bojování za svobodu totiž mnoho vojáků rabovalo a znásilňovalo, o čemž ostatně svědčí mimo jiné i řada písemných stížností, které obdržela Kancelář prezidenta republiky.

Podstatná část území země, přes kterou Rudá armáda postupovala, byla již opět pod nadvládou původních obyvatel - Němci se vzdali nebo utekli. Rusům tak jako by chybělo krveprolití, a tak si jako vybití přebytečné energie vybírali nevinné místní. Krom rabování a krádeží se dopouštěli i stovek, možná i tisíců znásilnění. Neštítili se zneužít matku i její 10letou dceru, nebo před znásilňovanou ženou zavraždit její nemluvně. Ihned po osvobození vytáhli v Brně z krytu všechny ženy a včetně jedné seniorky je do jedné znásilnili.

Byli ale stále lační po krvi - kromě vyvražďování Němců se často pouštěli i do civilistů. Jsou zaznamenané případy vražd nevinných, kteří jen chránili své dcery či ženy před znásilněním. Mezi nimi byl například i hrabě Kaspar Preysing ze Sloupu v Čechách. I pro majetek šli Rusové doslova přes mrtvoly. Jaromíra Tůmu zastřelil voják jen kvůli hezkému bicyklu, Václava Krále pro změnu zabili při přepadení železniční stanice.

150 zajatců postříleli v lomu u Náchoda a pak tvrdili, že padli při pochodu do zajetí. Znásilňovali internované Němky i v Praze, v místních nemocnicích hledali nenáviděné vlasovce a stříleli je přímo na lůžku. Rudoarmějci byli tak žhaví na nabytí majetku, že si ho rozebírali, zatímco vedle nich chladla těla jejich obětí.

Toho všeho se dopouštěli, i přesto že byli pachatelé často ihned po dopadení zastřeleni. A pak skončili v hrobě vedle vojáků, kteří opravdu padli jako hrdinové v boji. Mnoha z nich na hrobě stojí i památník. Hořkou tečkou je i fakt, že za tohle všechno jsme Sovětskému svazu po válce zaplatili. O zamlčování zločinů ani nemluvě.

xkrit ( 27. května 2022 14:33 )

To ze muzika zastrelil dustojnik, kdyz znasilneni odhalil prece neznamena, ze k nemu nedoslo....

iFender ( 20. května 2022 08:34 )

Autor clanku mc (sam dle textu primitiv) byl za tento clanek sefredaktorem Blesku urcite poch­valen­.Pri­mitiv­ni lhani je dnes standard ! Takova media maji smulu my umime cist.Zatim se nepohodlna literatura,knihy nepali jak to delali nacisti,zatim.

Uživatel_5578065 ( 6. května 2022 20:28 )

ZAČÍNÁ MÍT DOJEM, že co Rus to rohy a dlouhý ocas. Bohaté neměli rádi, mého prastrýce chtěli oddělat protože měl v krámě kachličky až ke stropu, inu řezník. Ale na nátlak lidí, že pomáhal během války, se mu omluvili a šli. Ale taková je válka, že Banderovci a Němci přibíjeli ukrajinská děcka na vrata o tom nikdo nepíše. A mohl by fotek je dost.

Uživatel_5578065 ( 6. května 2022 20:19 )

JSEM Z BRNA. Vy lžete ani sobotu nedržíte. Staří nám vyprávěli co se stalo, když ožralý mužik znásilnil. Důstojník ho hned zastřelil za stodolou. JSTE LHÁŘI, LHÁŘI, LHÁŘI.

Uživatel_5347357 ( 6. května 2022 19:59 )

Jo a ještě kozy, králíky a štěňata. Ta prý šla opravdu na dračku, při sexu vyla jak rozumu zbavená!!!!!

Zobrazit celou diskusi