Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Svědek v případu Maddie šokoval: Viděl v dodávce podezřelého Christiana B. unesenou holčičku?!

Autor: jel - 
13. června 2022
05:00

Malá Madeleine McCannová se ztratila 3. května 2007 v portugalském letovisku Praia da Luz a dodnes nikdo netuší, co se s ní stalo. Podezřelý z jejího únosu je ale německý recidivista Christian B. Svědek nyní prozradil, že v tomtéž roce byl v nechutné dodávce podezřelého. Obává se, že tam mohla tehdy být ukrytá i dívenka!

Dieter Fehlinger (67) je otec Nicole, která byla v době únosu Maddie McCannové partnerkou Christiana B. Pan Fehlinger se podle deníku The Sun  svěřil s obavou týkající se právě pohřešované britské holčičky. V roce 2007 totiž navštívil svou dceru a jejího přítele v Portugalsku a prohlížel si také strašidelnou dodávku patřící podezřelému pedofilovi.

Christian B. a Nicole se seznámili na vánočním večírku a chodili spolu od roku 2006. Podezřelý Němec bydlel v době únosu malé dívenky v dodávce nedaleko místa, odkud byla Maddie unesena.

Chlubil se, co vše dodávka skryje!

Krátce po únosu Maddie navštívil Nicole její otec. Ten australské televizi sdělil, že se přítel jeho dcery dodávkou chlubil, a dokonce pronesl i několik opravdu znepokojivých poznámek. Prý tvrdil, že v autě dokáže skrýt drogy, a dokonce i malé dítě!

Tyto podivné řeči jsou pro pana Fehlingera dodnes noční můrou. Má strach, že Maddie byla tehdy uvnitř děsivé dodávky. Už dříve se muž svěřil s obavou, že by jeho dcera mohla při únosu pomáhat.

Podezřelý se nikdy nepřiznal k tomu, že by měl se zmizením holčičky cokoliv společného. Policie se případem i nadále zabývá, objevily se však informace, že Christian B. možná nebude obviněn, protože policie nemá dostatek důkazů.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání