Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Rodiče pohřešované Maddie jsou zoufalí: Policie s nimi přestala komunikovat!

Autor: jel - 
13. listopadu 2022
16:17

Madeleine McCannová zmizela v Portugalsku, kde byla na dovolené s rodiči, už v roce 2007. Přestože od té doby uplynulo již 15 let, dodnes není úplně jasné, co se s holčičkou mohlo stát. Hlavním podezřelým je Němec Christian B., který sice nyní sedí ve vězení za jiné zločiny, z únosu Maddie ale obviněn nebyl. Policie to však prý v brzké době plánuje udělat. Rodiče pohřešované nemají od kriminalistů žádné zprávy a začínají být zoufalí.

O zoufalství rodičů pohřešované Madeleine McCannové z postupu policie informovala irská mutace deníku The Sun. Němečtí kriminalisté, kteří se případem zabývají, údajně přestali zcela komunikovat s rodiči Maddie Kate a Gerrym.

Přestože v minulosti jim podávali zprávy, v současné době už tomu tak není. A rodiče neví proč. The Sun uvedl, že poté, co byl hlavní podezřelý Christian B. minulý měsíc obviněn z pěti dalších sexuálních útoků, z nichž dva spáchal na dětech, jsou si policisté jisti, že ho do konce roku obviní i z únosu a vraždy Maddie.

„Rodina nemá žádné oficiální zprávy o Christianovi B. ani o tom, že se ho policie chystá obvinit z únosu Madeleine. Vypadá to, že byl obviněn z dalších věcí, ale nikdy se nepřiznal, že by Madeleine unesl. Počkáme a uvidíme,“ sdělil deníku prastrýc pohřešované dívky Brian Kennedy (83).

Ten dodal, že rodina ani po tolika letech neztratila všechnu naději. Hlavní podezřelý byl minulý měsíc obviněn ze sexuálního útoku na dítě, který se měl odehrát jen o několik dní dříve, než Maddie zmizela z bytu v portugalském letovisku Praia da Luz.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání