Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

„Falešná“ Maddie Julia má problémy: Ohrožují ji pedofilové!

Autor: rix - 
28. února 2023
06:59

Na sociálních sítích se objevila Polka Julia Wendellová, která o sobě tvrdí, že je zmizelá Maddie McCannová. Má dokonce stejné rysy a skvrnu v oku. Policisté její tvrzení zpochybňují. A co víc, dívka se dostala do velkých problémů. Ohrožují ji pedofilové! 

Polka, která o sobě tvrdí, že je skutečnou Maddie McCannovou, nashromáždila desítky tisíc sledujících. Řada z nich věří, že na jejích tvrzeních může být něco pravdy. Policisté jsou ale proti. Jak podle deníku Daily Star tvrdil komisař Pawel Noga, úřady prý vyloučily veškerou možnost, že by na dívčině tvrzení bylo něco pravdy. 

„Většinu svého dětství si nepamatuji, ale moje nejstarší vzpomínka je velmi silná a týká se dovolené na teplém místě,“ svěřila se svým fanouškům Polka s odkazem na to, že Maddie McCanová zmizela, když byla se svými rodiči na dovolené v Portugalsku. 

„Skoro celé dětství si nepamatuji. Když požádám o fotky z mládí nebo snímky těhotné matky, nikdy mi je neukážou. Prý jsem blázen,“ zoufala si. „Po všem tom zmatku jsem začala dělat svůj vlastní výzkum, zjistila jsem, co se stalo Madeleine McCannové, a začala jsem dávat dohromady podobnosti,“ vysvětlila jednadvacetiletá Polka.

Video  Žena ve videu vysvětluje svůj příběh.  - TikTok
Video se připravuje ...

Ač dívka nasbírala mnoho podporovatelů a takřka přes noc se stala slavnou, má to i svá úskalí. Jak dále uvedl britský deník, Julie se stala terčem pedofilů. Ti se ji prý snažili vlákat do hotelů pod záminkou, že jsou blízcí rodiny McCanových a chtějí s ní mluvit. Polka sama na sociální síti potvrdila, že je v nebezpečí. 

Jejím případem se zabývá soukromá vyšetřovatelka Fia Johanssonová. „Je pro ni nebezpečné teď něco podnikat. Nemá ponětí, do čeho se pustila, a rodina ji nepodporuje,“ uvedla. „Je to opravdu smutná situace,“ popsala s tím, že musí kontrolovat dívčiny přijaté zprávy právě kvůli pedofilům. 

Julii měl již dříve znásilnit pedofil Peter Ney. Shodou okolností jde o syna Martina Neye. Toho policisté vyšetřovali jako možného podezřelého v únosu Madeleine. Jeho vina v případu se nepotvrdila. 

Maddie McCannová je pohřešována více než 15 let. Beze stopy zmizela z letního apartmá, kde bydlela během dovolené v Portugalsku se svými rodiči. Navzdory rozsáhlému pátrání nebyla nikdy nalezena. Hlavním podezřelým je již v minulosti odsouzený pedofil Christian B.

 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání