Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Britský soud vynesl rozsudek nad krkavčími rodiči: Svou invalidní dceru (†16) nechali zemřít ve špíně a bídě

Autor: štt - 
2. března 2023
20:11

Britský pár byl odsouzen k několikaletému vězení za zabití z hrubé nedbalosti. Krkavčí rodiče nechali svou dceru žít v neuvěřitelné špíně. Invalidní dívka zemřela na infekci způsobenou nedostatečným pohybem.

Soud ve Swansea rozhodl o vině rodičů, uvedl The Mirror. Alun Titford a Sarah Lloyd-Jonesová hrubě zanedbali péči své invalidní dcery a způsobili jí smrt. Šestnáctiletá Kaylea zemřela v říjnu v roce 2020. Jelikož se narodila s rozštěpem páteře, byla odkázána na pomoc druhé osoby.

Když do domu přijeli záchranáři, objevili dívku uprostřed zapáchajícího ložního prádla. Alun na otázku, proč jeho dcera žila v takové špíně, odpověděl, že je líný. Pracovníci dále vzpomínají na silný zápach v celém bytě.

Jednou z příčin úmrtí byla i dívčina nadváha. Rodiče ji vykrmili na neuvěřitelných 146 kilogramů. V jejím pokoji se všude nacházely poházené obaly od jídla z fastfoodu.

Soud dále uvedl, že Kaylea musela kvůli zánětu trpět silnými bolestmi, ale nikdo ji neodvezl k lékaři. Na kontrole ostatně nebyla více než půl roku. Kvůli pandemii covidu-19 přestala chodit i do školy.

V závěrečném vyjádření soudce uvedl, že „dívka žila i zemřela v bídě a ponížení“. Její životní podmínky byly nevhodné pro zvíře, natož pro nemocného člověka.

Video  Insta Crime Podcast: Řidič srazil mladíka. Vážně zraněného Karla odvezl do lesa a nechal ho tam.  - pdc, idpc, Červený, Chebotareva
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání