Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podcast: Dětský vrah z Kmetiněvsi zavraždil Barunku (†13), z hrůzného případu mrazí dodnes

Video se připravuje ...
Autor: pdc, icp, jel - 
29. prosince 2022
05:00

Děsivá událost se odehrála 1. ledna 2004, kdy se mezi obcemi Kmetiněves a Hospozín našlo tělo teprve třináctileté Barunky. Dívenka byla zavražděna a znásilněna. Případ tehdy šokoval celou republiku, kriminalisté po vrahovi intenzivně pátrali, dlouho se ho ale najít nedařilo. Pak přišel šok, vraždil Barunčin spolužák Robin P.!

Osudný den se dívenka vracela od své kamarádky z Hospozína domů do Kmetiněvsi. Obce jsou od sebe vzdálené asi půl kilometru. Na této cestě potkala svého vraha, který ji pobodal do obličeje a pak znásilnil. Její tělo bylo nalezeno u potoka nedaleko silnice.

Policie měla jedinou stopu, vzorek vrahovi DNA. Kriminalisté proto odebrali vzorky stovkám mužů, pachatele se ale najít nedařilo. Nakonec se rozhodli vzít vzorek DNA i chlapcům mladším patnácti let. Vzorky muži odevzdávali dobrovolně, nikdo je nutit nemohl, pokud ale někdo odmítl, stával se podezřelým. U vzorku s číslem 632 přišel skutečný šok! Vzorek byl pozitivní a patřil teprve třináctiletému Robinovi P. z Kmetiněvsi! 

Video  Insta Crime Podcast: Dětský vrah z Kmetiněvsi zavraždil Barunku (†13).  - Chebotareva
Video se připravuje ...

Když vraždil, bylo mu teprve dvanáct let, takže za své jednání nebyl trestně zodpovědný a nemohl být souzen jako dospělý. Skončil ve výchovném zařízení v pražském Klíčově, odkud celkem třicetkrát utekl. Léčil se také na sexuologickém oddělení v Bohnicích, kde se údajně účastnil skupinových terapií a podstoupil tzv. chemickou kastraci, která by měla zmírnit jeho sexuální pudy. Později na léčbu přestal docházet, změnil si jméno a má na svědomí několik dalších trestných činů.

Děsivá jsou i slova jeho bývalé přítelkyně, která tvrdí, že si chtěl nechat udělat děsivé tetování s datem kmetiněvské vraždy!

Více podrobností o tomto mrazivém případu se dozvíte v nejnovější epizodě Insta Crime Podcastu, který moderují Tereza a Petra. Podcast vzniká jako spolupráce Blesk.cz a Insta Crime Blogu.

Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání