Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Smutný konec pátrání: Slovenku Veroniku (†32) našli bez známek života!

Aktualizováno -
12. prosince 2022
21:23
Autor: jel, ČTK, inf - 
12. prosince 2022
09:52

Dvaatřicetiletá Veronika K. ze Slovenska, po které od neděle v okolí Starého Hrozenkova na Uherskohradišťsku pátrala více než stovka policistů, hasičů, vojáků i dobrovolníků, byla v pondělí odpoledne poblíž Starého Hrozenkova nalezena mrtvá. „Cizí zavinění jsme předběžně vyloučili", sdělila v pondělí ČTK policejní mluvčí Milena Šabatová. 

Žena v sobotu odjela ze svého bydliště Horná Súča na Slovensku. V katastru Starého Hrozenkova, poblíž hraničního přechodu Starý Hrozenkov-Drietoma, zaparkovala vozidlo, z místa odešla a nepodala o sobě do pondělí žádnou zprávu.

Nasazeni byli psi i dron

V neděli kolem poledne se na žádost slovenské policie zapojila do pátrání po ženě i policie ve Zlínském kraji. „Na žádost slovenské policie jsme se zapojili do pátrací akce. Trvala do dnešních (pondělních, pozn. redakce) ranních hodin,“ uvedla policejní mluvčí Milena Šabatová

Na české straně šlo o více než 100 lidí, v terénu byli policisté, hasiči i vojáci, letecká služba policie i dobrovolníci. Nasazeni byli také psi specializovaní na plošné pátrání i dron.

O cizí zavinění se nejedná

Pátrání trvalo od nedělního poledne do pondělních ranních hodin, kdy bylo přerušeno kvůli špatnému počasí. „Průběh komplikoval čerstvě napadaný sníh a sněžení nepřestávalo až do ukončení naší činnosti,“ informoval Záchranný Systém Slovensko.

Od pondělního rána pátrání pokračovalo, po několika hodinách však bylo ukončenu.Tělo dvaatřicetileté Veroniky bylo nalezena poblíž Starého Hrozenkova, bohužel bez známek života. O cizí zavinění se předběžně podle policie nejedná. 

Video  Za katrem: Vladimír záhadně zmizel cestou do práce, podle rodiny ho unesli mimozemšťani.  - Jedlička, Čebotareva
Video se připravuje ...

xoxo ( 12. prosince 2022 17:43 )

Upřímnou soustrast ♥

Bleskoska ( 12. prosince 2022 17:34 )

Obchod s bílým masem?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání