Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Oblíbený hudebník zemřel pár hodin po svatbě: Zdrcená novomanželka sdílela dojemné video

Autor: rix - 
1. prosince 2022
21:01

Country zpěvák skupiny Oklahoma Red Dirt Jake Flint zemřel jen několik hodin po svatbě se svou milovanou ženou. Brandy Flintová sdílela dojemné video jejich posledního svatebního dovádění. Hudebník měl zemřít náhle ve spánku.

„Měli bychom si prohlížet svatební fotografie, ale místo toho musím vybrat oblečení, ve kterém pohřbím svého manžela,“ zoufala si Brenda. „Nerozumím tomu,“ napsala k příspěvku na facebooku, pod nímž sdílela jejich poslední video.

Video  Hudebník Jake Flint zemřel krátce po svatbě.  - Facebook: Brenda Flint
Video se připravuje ...

„Lidem není souzeno cítit takovou bolest. Mé srdce pohaslo a já jen opravdu potřebuji, aby se vrátil. Už toho moc nesnesu. Potřebuji ho tady,“ zoufala si Brenda. Flintův spolukapelník Mike Hosty podle deníku The Sun prozradil, že Jake zemřel v noci ve spánku poté, co si se ženou řekli své „ano“.

„Byl to zpěvák a skladatel skrz naskrz, velká osobnost s velkým srdcem,“ popsal jeho osobnost Hosty, který taktéž zahrál na jeho svatbě. „Opravdu rád vzpomínám na ten šťastný okamžik, kdy jsem je viděl, jak se brali. Soucítím s Brendou,“ svěřil se.

Flint vyrostl v Holdenville v Oklahomě a hudbě se začal věnovat díky svému otci. Postupně si vypěstoval lásku k bluegrassové hudbě, mimo jiné byl ovlivněn rockery 90. let - Nirvana nebo Pearl Jam. S kapelou vydal tři studiová alba.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání