Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Otec zapomněl syna (†18 měs.) v rozpáleném autě: Když zjistil, že zemřel, zastřelil se brokovnicí

Autor: rix - 
30. června 2022
18:01

Nezodpovědný Američan z Virginie nechal svého osmnáctiměsíčního syna v rozpáleném autě. Hoch na přehřátí organismu následně ve voze zemřel. Jeho táta psychický nátlak nevydržel a spáchal sebevraždu. Podle nejnovějších informací zapomněl muž vyložit syna ve školce, načež se vydal do práce, kde byl tři hodiny. Jeho potomek mezitím ve voze prožíval muka.

Tatínka nebohého dítěte nalezli policisté s prostřelenou hlavou v lesíku za domem. K sebevraždě použil brokovnici. V domě také strážci zákona našli tělíčko osmnáctiměsíčního chlapečka. „Po všech stránkách je to naprosto strašná tragédie,“ uvedl k případu podplukovník Christopher Hensley.

Předběžné vyšetřování ukazuje, že otec zemřel na střelné zranění, které si sám způsobil poté, co našel svého syna mrtvého ve voze. Toho nechal tři hodiny v autě na extrémním vedru, zatímco byl v práci. Hoch neměl šanci přežít. 

Rodina dítěte v úterý ráno upozornila policii, že se chlapec nedostavil do školky. S osudovou chybou se otec nedokázal smířit a spáchal sebevraždu, informoval deník Daily Mail

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání