Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Muž uškrtil svého přítele kvůli videohře: Fanoušci oplakávají smrt oblíbeného tiktokera (†28)

Autor: rix - 
16. ledna 2022
05:20

K nepochopitelné vraždě došlo v americkém Oaklandu. Osmadvacetiletého muže, který se proslavil natáčením videí na sociální síti TikTok, Roryho Teaslyho zavraždil jeho vlastní dlouholetý přítel kvůli videohře! Do té doby šťastný pár se měl pohádat kvůli střílečce s názvem Overwatch. Docquen Watkins svého milého uškrtil a bude mít co vysvětlovat u soudu. 

Docquen, který měl známého tiktokera a svého přítele zabít, sám zavolal policii. Kriminalistům oznámil, že se se svým miláčkem pohádal a ten teď leží na gauči. Jenže nespal, ani neodpočíval. Po příjezdu na místo detektivové našli hvězdu internetu bez jakýchkoli známek života. Zdravotníky byl poté v nemocnici prohlášen za mrtvého. 

Podle zprávy Watkins údajně udusil Teasleyho během sporu, který vznikl kvůli počítačové hře Overwatch. Policisté ho obvinili z vraždy. V úterý 18. ledna se náruživý hráč postaví před soud a bude mít co vysvětlovat. „Až moc často po celé zemi stále častěji vídáme násilí kvůli triviálním a bezvýznamným neshodám,“ uvedl k případu šerif okresu Oakland Michael Bouchard. 

O jak zbytečnou vraždu se jednalo, dokazuje i fakt, že oba muži spolu už deset let žili spokojený život. Ten navždy zpřetrhala nevinná střílečka. Jak uvedl deník New York Post, zesnulého Teaslyho oplakávají jeho fanoušci, kterých na sociálních sítích nasbíral dvě stě tisíc.

„Tohle mě vážně ranilo, taková krásná duše tu bude chybět,“ uvedl jeden z jeho obdivovatelů. „Je smutné, že se nedožil ani třiceti, milujeme tě,“ přitakal další. „Milujeme tě. Doufejme, že spravedlnosti bude učiněno za dost,“ pláčou jeho fanoušci a doufají v ten nejpřísnější trest. 

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání