Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Jeho syn zmasakroval 19 malých dětí: Měl radši zabít mě, zoufá otec (42) střelce z Uvalde

Autor: rix - 
29. května 2022
05:00

Američanův osmnáctiletý syn chladnokrevně postřílel na texaské základní škole v Uvalde devatenáct malých dětí a dvě sympatické učitelky. Otec (42) šíleného vraha, který se jmenuje stejně jako jeho syn, tedy Salvador Ramos, se poprvé ukázal na veřejnosti a promluvil. Byl by prý raději, kdyby hoch radši zastřelil jeho než více než dvacet nevinných lidí.

Slzy mu proudem stékaly po tvářích, když na verandě svého domu objímal jednoho ze svých přátel. Ten ho pravděpodobně utěšoval po barbarském činu jeho vlastního syna. Salvador nemůže uvěřit tomu, co se stalo. „Nikdy bych nečekal, že můj syn provede něco takového,“ prolomil mlčení otec masového vraha.

To, co jeho syn způsobil, už z hlavy nikdy nedostane. „Měl radši zabít mě,“ zoufal si dvaačtyřicetiletý Salvador Ramos. Za střelbu se omlouval. Médiím se svěřil s tím, že poslední měsíc se svým synem moc času netrávil. Prý pobýval dost času mimo Uvalde kvůli práci a do toho se do jejich života promítla pandemie koronaviru, informoval deník The New York Post.

Tvrdil, že jeho syn byl dobrým člověkem, kterého ve škole šikanovali kvůli jeho oblečení. I proto mladý střelec Salvador do školy moc nechodil. Místo toho si pořídil dvě útočné pušky. „Lidé ho neustále obtěžovali,“ svěřil se jeho táta. Jeho syn se ale pomstil tím nejhorším možným způsobem. Osudného dne postřelil svou babičku do obličeje.

Když poté ukradl vůz a přijel před školu, rozpoutal peklo. Proč se zaměřil právě na malé děti, stále není jasné. Na místě se ho po dlouhé době podařilo zlikvidovat členovi pohraniční hlídky. To už ale ve třídě leželo devatenáct mrtvých tělíček a dvě mrtvé kantorky.

sorgedoktor ( 30. května 2022 09:39 )

Domnivate se, ze hrani takovYch her vede primocare k tomu, aby nekdo zavrazdilo priblizne svacet lidi, otazka .To by snad ty hry meli zcela vyradit...

kralovna-vsech-mori ( 29. května 2022 15:54 )

To se dalo čekat. Pravda bolí. Nadávat se může jen na Zemana a jeho chalupu.

kralovna-vsech-mori ( 29. května 2022 14:23 )

S placením zdravotního pojištění to tam není vůbec jednoduché. Tam to je výsada, ne povinnost jako u nás. To je jako u nás s povinností pracovat. Od té doby co je zrušená tak horda lidí nepracuje a válí se na kanapi.

lubosbeyr ( 29. května 2022 13:15 )

Taky to tak vidím.

lubosbeyr ( 29. května 2022 13:13 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání