Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Štefan upálil exmanželku Janu (†41): Děsivá slova sousedů! Prozradili, jak ji v minulosti ovládal

Autor: rix - 
20. října 2022
18:12

Ohavný případ vraždy řeší policisté ve slovenských Zlatých Moravcích. Muž tam měl za jízdy autem polít svou bývalou ženu Janu hořlavinou. Když pak oba havarovali, zapálil ji i s autem. Sousedé promluvili o jejich toxickém vztahu. Údajný vrah se prý ke Slovence choval jako psychopat.

Na Štefana si již slovenští policisté došlápli. A co víc, poslali ho do vazby. Důvodem je obava úřadů z toho, že by muž mohl pokračovat v trestné činnosti. Kriminalisté mohli muže vyslechnout až po jeho měsíčním pobytu v nemocnici, informoval deník Nový Čas. Janě už mezitím život nikdo nevrátí.

Štefan měl svou bývalou ženu zapálit a sledovat, jak hoří zaživa. Aby jí zabránil v útěku, zajistil dveře dětskými bezpečnostními zámky. Strážci zákona muže obvinili z úkladné vraždy. Za celým děsivým činem měly stát vážné neshody. Společně přitom vychovali tři děti.

Na Janu zavzpomínali lidé ze sousedství. Štefan se jim nelíbil. „On byl dost nepříjemný. Myslím si, že ji kontroloval. Nemohla se s nikým bavit,“ popsal jeden ze sousedů s tím, že Jana byla skromná a tichá žena. Někteří z okolí si myslí, že byla Slovenka nešťastná. „Nebyla zlá, ale velmi trpěla,“ uvedl další z usedlíků.

Video  Manžel podle policistů za jízdy polil svou ženu hořlavinou. Ta s vozidlem posléze havarovala.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání