Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Násilná smrt muže (†62) v Dřetovicích: Dva náctiletí mladíci se přiznali k vraždě!

Autor: ČTK - 
17. října 2022
12:30

Policie zadržela dva devatenáctileté mladíky, kteří se přiznali k vraždě muže v Dřetovicích na Kladensku v noci na 1. září. Hrozí jim trest 20 let vězení, může být ale i vyšší. Policisté je obvinili z vraždy a porušování domovní svobody, nyní jsou ve vazbě. Podle mluvčí středočeských policistů Vlasty Suchánkové byl jejich motiv loupežný.

„Než si několik desítek tisíc korun a některé věci z vybavení domu odnesli, velmi brutálním způsobem zaútočili nožem na majitele domu a způsobili mu rozsáhlá a devastující zranění, která pro něho byla smrtelná,“ popsala případ v tiskové zprávě mluvčí středočeských policistů Vlasta Suchánková. Dvaašedesátiletého muže z Dřetovic našel v rodinném domě známý, který ho přišel navštívit.

Policie o pomoc prosila i veřejnost

Kriminalisté spustili rozsáhlé vyšetřování v obci i v jejím okolí, k objasnění zločinu podle mluvčí přispělo také velmi důsledné ohledání místa činu a zajištění velkého množství stop. Poté policisté vytipovali okruh osob, které mohly mít se zločinem něco společného.

O spolupráci požádali i veřejnost, která přispěla řadou podnětů a informací. Podezřelé, kteří nemají trestní minulost, zadrželi v uplynulých dnech, v jednom případě za spolupráce se zásahovou jednotkou.

Kriminalisté mají napilno 

Středočeští kriminalisté se od začátku letošního roku do současnosti zabývali 17 případy kvalifikovanými jako zvlášť závažný zločin vraždy či vraždy ve stadiu pokusu.

Video  Zásahová jednotka zadržela jednoho z podezřelých z vraždy dvaašedesátiletého seniora v Dřetovicích.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

bersimalinecka ( 18. října 2022 01:02 )

.rva že by to bylo tak?????

bersimalinecka ( 18. října 2022 01:01 )

jinde píší že ochlasta zahlušil svojí ženu dostal osmičku.6e prý projevil lítost a bla bla.To nevy­myslíš­!!Ochl­asta který zřejmě deptal ženu ji brutálně umlátil a uškrtil..a tohle monstrum bude u soudu projevovat lítost.Kdyby v sobě měl špetku cítění lítosti tak nebude lemtat.Dneska když se někdo bude chtít někoho zbavit tak se nalemtá a může jít do toho - dostane osm a po čtyřech letech je venku...No paráda.Ne u každého jsou soudy tak aktivní a prahnoucí po spravedlnosti jako u Babiše.Kdo by se kvůli němu do mě chtěl strefovat tak víme že policajti doslova vyšáhli gangy z vyšší společnosti kde lítaly v luftu stovky milionů a šup s tím pod koberec.Tak jako to bylo s Ráthem apod.

54231 ( 17. října 2022 18:19 )

Žádnou lítost s těma vrahama,chudák stařík!

54231 ( 17. října 2022 18:18 )

Každej vězen by si měl na svůj pobyt vydelat a ne mu ho hradit stát,to by se melo fakt změnit.
Práce pro ne je dost.

Uživatel_5521686 ( 17. října 2022 15:00 )

Oni to udělali v sebeobraně,jelikož si mysleli,že jsou ženamy a on chce je znásilnit.Ve škole jim neziskovka vysvětlili,že jsou pohlavím čím chtějí být a proto tu neziskovku co dostává i z mých daní milióny bych hnal k soudu za navádění k trestnému činu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání