Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Štefan exmanželku za jízdy podpálil: Pak zamkl auto a sledoval, jak žena hoří!

Autor: štt - 
18. října 2022
05:50

Štefan projížděl okolo Tesárskych Mlyňan, když náhle vyjel mimo silnici. Na místo ihned dorazili záchranáři, kteří nalezli auto v plamenech. Řidiči se podařilo dostat do bezpečí, ale utrpěl těžké popáleniny. Jeho přítelkyně (†41) však zůstala na místě spolujezdce a havárii nepřežila.

Ačkoli si policisté nejdříve mysleli, že se jednalo o nešťastnou nehodu, pravda, jak se brzy ukázalo, byla mnohem děsivější. Štefan svou bývalou ženu Janu sám polil hořlavinou a upálil ji za živa. Vyšetřovatelé se domnívají, že ohavný čin udělal ze žárlivosti. Pár se totiž letos na jaře nechal rozvést, uvedl server cas.sk.

Policie mohla zraněného řidiče vyslechnout až po více než měsíci, jelikož se nacházel ve vážném stavu v nemocnici. Podle informací televize Markíza začal muž svou bývalou manželku polévat hořlavinou ještě za jízdy. Následně se však vyboural.

Štefan pak měl svou bývalou ženu zapálit a sledovat, jak hoří zaživa. Aby jí zabránil v útěku, zajistil dveře dětskými bezpečnostními zámky. Strážci zákona muže obvinili z úkladné vraždy. Dle dostupných informací měl soudce rozhodnout o vazebním stíhání obviněného.

Video  Manžel podle policistů za jízdy polil svou ženu hořlavinou. Ta s vozidlem posléze havarovala.  - TV JOJ
Video se připravuje ...

krapotkin ( 18. října 2022 13:33 )

Škoda auta. Ve středověku upálili čarodějnici u kůlu na hranici z levnějšího dříví.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání