Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Děsivé detaily vraždy v Chomutově: Vdovu (†66) měl zavraždit mladičký přítel

Autor: jel - 
7. října 2022
12:45

Minulý rok v srpnu došlo v Chomutově k vraždě. Tělo šestašedesátileté seniorky bylo nalezeno v odpadkovém pytli na balkoně jejího bytu. Později policisté zadrželi jejího o více než 40 let mladšího přítele, který se k činu přiznal. Případ nyní míří k soudu a objevily se i šílené detaily hrůzné vraždy. Mladík partnerku omámil a pak ji podivným způsobem udusil.

Zavražděná žena podle sousedů rok před smrtí ovdověla a po smrti manžela prý měla slabost pro o mnoho let mladší muže. „Začala se stýkat s mladými kluky. Jen ji ale využívali, oblékala je. Naposledy chodila se sedmadvacetiletým klukem, tvrdila, že je to láska,“ řekla krátce po vraždě Blesku jedna ze sousedek.

Před svou smrtí si k sobě seniorka nastěhovala dalšího mladíčka, tehdy čtyřiadvacetiletého Martina H. Což se jí nakonec zřejmě stalo osudným. Mladý muž měl podle CNN Prima News loni v srpnu nasypat přítelkyni do kávy Neurol a Diazepam a tím ji omámit. 

Ženě pod vlivem léků měl následně na ústa přiložit vložku zabalenou v silikonových punčochách a pletenou ponožku, na obličej jí také položil plátěnou tašku a hlavu ji omotal županem. Poté jí dal hlavu ke kotníkům a zabalil do oblečení. Pak ji odtáhl na balkon.

„Nelze vyloučit, že poškozená mohla být v době, kdy byla upravována do nepřirozené polohy se spočinutím předkloněného trupu na dolních končetinách, živá,“ uvedla podle Primy obžaloba.

Hrůzného zločinu se mladík zřejmě dopustil kvůli penězům, byt zavražděné ženy totiž také vyloupil. V minulosti byl Martin H. už několikrát soudně trestaný a je obžalován také z vyhrožování, hrozí mu až 20 let vězení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání