Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Pod vlivem drog a bez řidičáku: Policistům z Jaroměře ujížděl jako šílenec, pak zapadl v poli

Autor: VaB - 
23. září 2022
18:12

Rallye s majáky v zádech? To si na začátku týdne vyzkoušel neřidič z Jaroměřska. Nejenže nevlastní řidičský průkaz, zřejmě řídil i pod vlivem drog. Když ho chtěli policisté zkontrolovat, začal před nimi ujíždět. Dlouho to netrvalo. Vjel do mokrého pole, kde zůstal stát.

Dopravní policisté z Jaroměře si v pondělí brzy ráno všimli škodovky mezi obcemi Velichovky a Jaroměř. Auto se rozhodli zastavit, s tím ale určitě nepočítal řidič, a tak místo toho, aby zastavil, začal zběsile ujíždět.

Nemělo to naštěstí dlouhého trvání, po zběsilém průjezdu obcí Velichovky zajel na polní cestu a následně chtěl policistů zřejmě ujet po poli. V podmáčeném terénu zapadl a policisté ho mohli snadno zadržet.

„Později ztotožněný 34letý řidič zanedlouho zůstal stát na poli, kam sjel po jízdě po polní cestě. Nejenže lustrací vyšlo najevo, že muž nevlastní řidičské oprávnění, řídil zřejmě také pod vlivem drog,“ popsala policistka Šárka Pižlová.

Řidič se na místě podrobil testu na drogy, který byl pozitivní, odběr biologického materiálu ale v nemocnici odmítl. Teď mu hrozí dvouletý zákaz řízení a pokuta až padesát tisíc korun.

Video  Policistům ujížděl řidič bez papírů a pod vlivem drog.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání