Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž se v Sobotce snažil odtáhnout Terezku (9) do auta! Zabránila tomu kolemjdoucí, policie pachatele hledá

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Blesk: Václav Burian)
Autor: VaB - 
9. září 2022
10:59

Devítiletá Terezka čekala v Sobotce na autobus, když ji oslovil muž s tím, že ji odveze pryč. Pak po ní začal sahat a tahat ji pryč. Velkým štěstím ale bylo, že kolem zrovna procházela náhodná kolemjdoucí, která rychle zakročila! Případ vyšetřuje policie, muže hledají.

Bylo to v pondělí kolem poledne, Terezce (9) skončila škola a vydala se na nedalekou autobusovou zastávku v Sobotce na Jičínsku. Ta je navíc několik desítek metrů od tamní základní školy. Chvíli nato k ní ale přišel muž, který ji chtěl odvézt.

„Terezka vyšla ze školy, šla normálně na autobus na zastávku přes silnici. Zůstala tam sama a z protější stany přišel chlap, který jí řekl, že maminka mu řekla, že ji má odvézt domů. Následně po ní sáhl a začal ji tahat,“ popisuje událost pro CNN Prima News tatínek školačky.

K ničemu naštěstí nedošlo, všemu zabránila náhodná kolemjdoucí, která si divného chování všimla a zakročila. Dívku pak odvedla do školní jídelny, kde si ji vyzvedla maminka.

Případem se už zabývají i kriminalisté královéhradecké policie. „Na základě přijatého oznámení jsme v místě provedli prvotní úkony a provedli prvotní šetření. Případem se i nadále zabýváme,“ doplnila mluvčí policie Eliška Majerová.

Pátrají zároveň i po vozidle. „Mělo modrou barvu, byla to klasická ‚škodovácká modrá metalíza‘, která se dává na Octavie či Fabie. Jednalo se o vůz combi,“ doplnil tatínek s tím, že si dcera zapamatovala trojčíslí registrační značky – 170.

Auto mělo stát nedaleko školy. K možné ostražitosti vyzvala rodiče i děti ředitelka základní školy Jana Knapová: „Ihned jsem informovala všechny vychovatelky, neboť odpoledne je zde velký pohyb dětí, aby je poučily.“

„Ve škole mám dvě děti – 8letou dceru a 10letého syna. Pokud to jde, tak si je vždy odvezu a vyzvednu. Bojím se trochu víc, mám strach je pouštět na hřiště samotné,“ dodává pro televizi další maminka. Policisté zároveň hledají i svědky, ozvat se mohou na linku 158. Pachatel měl být mladší muž kolem třiceti let.

Video  Devítiletá Anička Janatková. Okolnosti její vraždy zůstávají neobjasněné.  - Videohub
Video se připravuje ...

jdi-se-bodnout ( 10. září 2022 12:24 )

Sprostá, urážlivá obhajoba matek-vyděraček.

boroboro ( 9. září 2022 20:36 )

Sice jsi vedle jak ta jedle - žádný "bejvalý" není, je pořád současný, ale to je jedno.
Nic to nemění na tom, že jen osoba rozumu poněkud mdlého může tvrdit, že únosce byl nejspíš biologický otec, i když je z článku naprosto jasné, že to byl pro holčičku naprosto neznámý člověk.

rudy_hnis ( 9. září 2022 17:33 )

Chápeme, že musíš obhajovat naši feminizovanou justici, která ti umožňuje vydírat svého bejvalého prostřednictvím dítěte/dětí. A samozřejmě děti štvát proti jejich otci. Čáslavská to dotáhla k takové dokonalosti, že svého syna vychovala tak, že svého otce zavraždil.
Jako správná **** mne samozřejmě musíš napadat, i když mne neznáš. Mimochodem - není to můj případ, ale znám to ze zaměstnání, z dílny plné ženských, které se mezi sebou chlubily, jak umí s tím "svým" zatočit.

boroboro ( 9. září 2022 16:48 )

Tak my chápeme, že jste zpruzený, že soud nechal vaše děti, na které jste za manželství kašlal, po rozvodu jejich mámě.
Ale udělal dobře, protože nechat vychovávat děti někým, kdo je poněkud momentálně zaostalý, by byl zločin.
Opravdu vám nedochází, že kdyby to byl biologický otec, tak by ho ta holčička znala a řekla by to při prvním výslechu?
Někdy je vážně s podivem, co za jedince může mít občanku, řidičák, volební právo a děti.

rudy_hnis ( 9. září 2022 16:16 )

Nejspíš biologický otec. Naše feminizovaná justice dcerku automaticky přiřkla matce, která otce teď vydírá prostřednictvím dítěte a brání mu v setkávání s vlastním dítětem.. A justice se jedině stará o to, aby platil alimenty.
Takových případů tu máme mraky.
Otce dopadnou, potrestají, ale o tom se tu už psát nebude.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání