Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vražda v Přerově na ulici: Muž (41) zabil svého známého (†38)

Aktualizováno -
13. srpna 2022
10:49
Autor: ČTK - 
13. srpna 2022
07:51

V Přerově v noci na dnešek podle policie jednačtyřicetiletý muž zavraždil svého osmatřicetiletého známého.

Kriminalisté muže podezřelého z útoku zadrželi. ČTK to dnes řekl krajský policejní mluvčí Libor Hejtman. Vražda se stala na ulici, policie zatím bližší informace k činu nesdělila. Uvedla pouze, že se oba muži znali.

Vražda se podle informací ČTK stala před 23:00, podle očitých svědků policejní vozy v té době mířily na okraj města směrem na Želatovice. Zda podezřelý muž použil při útoku zbraň, zatím nechtěla policie upřesnit. Uvedla, že bližší informace k případu podá na začátku příštího týdne. Muž byl zadržen krátce po útoku, doplnil policejní mluvčí. Muže policie dosud neobvinila, dá se předpokládat, že padne návrh na vazbu.

V Olomouckém kraji naposledy obvinili policisté z vraždy či pokusu o ni na začátku června osmdesátiletého muže, který v polovině května zřejmě kvůli rodinným neshodám založil pomocí benzinu požár rodinného domu v Lipníku nad Bečvou na Přerovsku. V hořící budově nechal napospas osudu šestadvacetiletého vnuka. Mladíka z hořícího domu zachránili kominíci.

Loni vyšetřovali kriminalisté čtyři pokusy o vraždu a dvě vraždy, všechny se podařilo objasnit.

Video  Brutální vražda dvou stopařek. Z výpovědi a doznání vraha Krupičky mrazí  - Videohub
Video se připravuje ...

pfoto1 ( 13. srpna 2022 16:38 )

Kdybych si měl vsadit, tak tutová výhra by dle mého názoru byla sázka na "nebělocha", ovšem to, že je povolena diskuse mě celkem mate. To u nejnovaného etnika nebývá zvykem...

Matos7 ( 13. srpna 2022 12:18 )

Nechtěl bych spekulovat ktere národnosti muži byli

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání