Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Tragédie na slunné pláži: Vítr vyvrátil slunečník, který se zabodl seniorce (†63) do hrudi!

Autor: rc - 
13. srpna 2022
21:34

Na pláž v Jižní Karolíně chodila často, byla známá i v tamním baru. Poslední návštěva slunné pláže Tammy Perreaultovou stála život. Třiašedesátiletá žena se slunila u moře, když se zvedl vítr a vyvrátil slunečník, jehož tyč probodla ženě hruď! Zaměstnanci oblíbeného baru na ni zavzpomínali na sociální síti Facebook.

Užít si léta do poslední kapky toužila Tammy Perreaultová. Třiašedesátiletá žena ráda chodila na pláž Garden City Beach, kde si vychutnávala sluneční paprsky. Na pláži ležela i ve středu odpoledne. Tehdy se ale zvedl vítr a vyvrátil slunečník. Jeho tyč se seniorce následně zabodla do hrudníku, uvedl deník Daily Mail. Na místo vyrazili záchranáři, kteří ji převezli do nemocnice. Tammy ovšem o hodinu později zraněním podlehla.

Bar Scotty's Beach oznámil tragickou smrt oblíbené návštěvnice na facebooku. „Dnes s těžkým srdcem truchlíme nad ztrátou drahé kamarádky a místní rodačky se zlatým srdcem Tammy Perreaultové,“ uvedl bar na sociální síti s tím, že o Tammy nikdo nikdy neřekl nic špatného, a rovněž dodal, aby se všichni pomodlili nejen za ni, ale i za jejího manžela Mikea, který přišel tragicky o drahou polovičku. „Mikeu, milujeme tě a přejeme upřímnou soustrast.“

Ačkoliv se smrt Tammy může zdát neobvyklou, podle federální agentury jsou každý rok zraněny slunečníkem až 3 tisíce lidí jen ve Spojených státech. V roce 2016 byla slunečníkem zabita žena ve Virginii, což vyvolalo diskuzi o bezpečnostních pravidlech užívání slunečníků na pláži.

Video  Lékaři muži diagnostikovali smrtelnou nemoc, a tak se rozhodl pro eutanazii. Jenže pitva ukázala, že nemocný nebyl.  - TV NOVA Official
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání