Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Češi mají v Chorvatsku opět z ostudy kabát? SUV zapadlo přímo na pláži!

Autor: VaB - 
15. července 2022
12:37

Tak tahle návštěva oblázkové pláže na chorvatském poloostrově se moc nepovedla. Turisté ve Škodě Kodiaq se nebáli dojet až přímo na pláž! K jejich smůle pak auto zapadlo a trojice mužů se ho poté snažila vytáhnout. Jde o turisty z Česka?

Sociálními sítěmi se šíří video, na kterém se snaží dva muži vytlačit z oblázkové pláže na chorvatském poloostrově Pelješac Škodu Kodiaq. SUV na pláži totiž zapadlo, zřejmě proto, že si chtěli turisté ušetřit cestu a dojeli autem přímo k moři.

Video zároveň vzbudilo velký rozruch, jeho autor na posádku sám křičí, že „tady nemůžou parkovat“. Na bizarní situaci upozornil web dnevnik.hr. „Ten chlap neumí řídit, to je jediný problém,“ napsal Mate do komentářů.

Kromě toho se jim spousta lidí za takovou situaci vysmívá. Odkud turisté pocházejí, není jasné, web TN.cz poukázal ale na to, že registrační značka na autě je dost podobná té z České republiky.

Video  Co bude, pokud Rusko nepustí plyn? Ivana překvapila fanoušky a požár v Chorvatsku.  - Bára Horáková
Video se připravuje ...

hennessy7 ( 15. července 2022 20:43 )

Jezdili jsme pravidelně přes 10 let na Korsiku. Minulý rok už tam bylo našlapáno až hanba, je dost profláknutá a relativně malá. Tak jsme si letos domluvili robinsonádu v Chorvatsku, stranou od lidí a spokojenost.

ahojky ( 15. července 2022 18:30 )

Jako že Češi se jako turisté neumí chovat? Myslím, že je to u každého národa stejné. Všichni jsme zažili u moře chování Rusáků, Němců atd. Němci si např. včera dojeli auty po stezce až k Černému jezeru, postavili stany a rozdělali oheň. Není nutné za deb ily považovat stále jen Čechy.

frantacizek ( 15. července 2022 16:27 )

pokud nejde vidět značka, nevytáhli chleby a řízky v mezipauze tlačení a nezačali tlačit tohle, můžeme tvrdit, že to mohl být kdokoliv, klidně i místní

Tara-Tara ( 15. července 2022 14:55 )

domorodci s tím počítají, jak nás odřou s ubytováním, jídlem a když se najdou ještě takoví pitomci s autem, pak se nedivte, že se nám smějí

offline ( 15. července 2022 13:12 )

Češi jsou už zvyklí z auta i sbírat houby v lese, tak se holt chtěli zajet vykoupat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání