Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Fotbalista (†17) spáchal sebevraždu: Pár hodin po tragické smrti kamaráda (†16)

Autor: rc - 
1. července 2022
15:57

Obrovská tragédie postihla město Lancaster v Pensylvánii. Teprve sedmnáctiletý fotbalista Tyler Zook si tam vzal sám život. Sebevraždu spáchal necelé dvě hodiny poté, co havaroval se svými kamarády. Jeho nejlepší přítel Tyreese „Ty“ Smith (†16) nepřežil a kamarádka Amalie Wendtová (18) skončila v nemocnici.

V sobotu 25. června se stala kolem půlnoci tragická nehoda v americké Pensylvánii. Vozidlo značky Hyundai Santa Fe sjelo z vozovky do pole, kde se několikrát převrátilo a skončilo na boku. Podle policie se řítilo velkou rychlostí.

V autě jeli tři kamarádi Tyler Zook, Tyreese „Ty“ Smith a Amalie Wendtová. Auto údajně patřilo otci osmnáctileté dívky. Zatím není jasné, kdo vůz řídil. Na místě nehody zemřel šestnáctiletý Tyreese. Amalie skončila v nemocnici a Tyler od nehody podle informací britského deníku Daily Mail utekl.

O necelé dvě hodiny později ale došlo k dalšímu neštěstí. Tyler, mladý fotbalista, jehož s Tyreesem poutalo dlouholeté přátelství, spáchal doma sebevraždu. Jejich blízcí uvádí, že byli naprosto nerozluční. Společně hráli fotbal a společně i pracovali v místní restauraci.

Zook kromě fotbalu miloval lov, pláže a hudbu a rovněž svůj pickupChevy S-10 z roku 1993.  „Tyreese byl velmi zábavný. Byl to opravdu dobrý člověk. S každým si rád povídal a vždy tu byl pro všechny,“ uvedla studentka střední školy Karyssa Rosová s tím, že vždy každému pomohl.

Pokud máte psychické potíže či jakékoliv trápení, obraťte se na odborníky například na Lince bezpečí: 116 111 nebo v Centru krizové intervence: 284 016 666. Služby jsou poskytovány nonstop a zdarma.

 

Video  Policisté rozmluvili mladé dívce skok z mostu. 
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání