Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Šílený střelec (†18) popravil 19 dětí na základce: Odpusťte mu, žadoní jeho matka

Autor: rix - 
30. května 2022
05:00

Spojené státy se stále vzpamatovávají z šílené střelby na texaské základní škole v Uvalde. Osmnáctiletý Salvador Ramos tam nemilosrdně popravil devatenáct malých dětí a dvě sympatické učitelky, které je chránily. Matka krvelačného střelce teď prosí veřejnost o odpuštění. Její syn měl prý pro svůj barbarský čin důvody. 

Matka Adriana Reyesová Martinézová je v šoku. „Vůbec nemám slov,“ zoufala si Pro svého syna ale žádá ze strany veřejnost o odpuštění. „Měl své důvody proto, proč to udělal,“ pokračovala žena hispánského původu. „Nesuďte ho, prosím,“ žadonila a prosila o odpuštění. 

Její syn nemilosrdně popravil devatenáct malých dětí ve věku okolo deseti let. „A teď zemřete,“ měl jim sdělit, než začal pálit do nevinných obětí. „Chci, aby mi ty malé dětičky odpustily,“ zoufala si jeho matka, která kvůli svému synovi skoro přišla i o svou mámu. Tu syn ještě před střelbou na škole postřelil do hlavy. 

Když poté ukradl vůz a přijel před školu, rozpoutal peklo. Proč se zaměřil právě na malé děti, stále není jasné. Odpověď jeho matky moc světla do případu nepřinesla. „Chtěl se těm dětem přiblížit,“ řekla nejasně pro deník Daily Mail

Podle Reyesové Martinézové nebyl její syn násilnický typ. I přesto si k narozeninám koupil dvě útočné pušky. Rodina prý přitom o koupi zbraní neměla ani tušení. „Kdybych to věděl, tak budu jednat,“ svěřil se médiím jeho dědeček Ronaldo Reyes. Ačkoli se spekulovalo o tom, že rodina neměla s Ramosem dobré vztahy, jeho matka to popřela. 

„Měla jsem s ním dobrý vztah,“ uvedla přímo Martinézová. Její syn byl ale prý velký samotář. Přátel se podle ní spíše stranil a do školy moc nechodil. Stýkal se pouze s vrstevníkem Santosem Valdezem, se kterým hrával basketbal a videohry. Podle jeho kamaráda se ale Ramosovo chování začalo zhoršovat. „Třeba se pro radost pořezal v obličeji,“ uvedl

maxpax ( 30. května 2022 14:12 )

Tahle matka očividně ví o svém synovi,jeho povaze a výchově víc, než je ochotná veřejně přiznat.
Úplně normální, tahle žadonící a vyhýbavě žvanící maminka tohohle vraha určitě nebude .

kristinn ( 30. května 2022 13:35 )

Pripomína mi to báseň o matkinom srdci. Hovorí sa v nej o mládencovi, ktorý zabil svoju matku a vyrezal jej srdce, lebo si to jeho milá želala ako dôkaz lásky: „Choď, dones srdce tvojej matky pre moje psíča.“ Keď to mládenec vykonal bežal so srdcom späť. Ako tak bežal padol a matkino srdce sa kotúľalo po ceste. A ako sa gúľalo, počul mládenec srdce v plači hovoriť: Neudrel si sa, syn môj jediný?
Mnohé matky nie a nie pochopiť, že to ich dieťa naozaj vykonalo hrozný skutok, nevedia sa vžiť do situácie rodičov zavraždených detí. Vidia iba to svoje, nevidia vôkol nič...Nik nemá právo brať inému život a iste ani ona ho nevychovávala tak, aby toto urobil.Ani ona do smrti nenájde pokoj. Ťažký bude život s biľagom "matka vraha"... R.I.P. mŕtvym a pozostalým obrovské množstvo síl zvládnuť tú hroznú bolesť...Rodičia by nemali nikdy pochovávať svoje deti. Dupľovane, ak zomrú takýmto hrozným spôsobom...

DWEI ( 30. května 2022 11:48 )

PavelSki -

PavelSki ( 30. května 2022 11:05 )

I nepřímí potomci Hitlera si změnili jména, schovali se, dožili v jiné části světa a dobrovolně odmítli mít děti. (a přitom to nebyli ani jeho rodiče).

To jsem psal, když po roce, kdy zavraždil 2.pilot 150 povětšinou nezletilých mladistvých, sebevraždou do Alpských vrcholů, jeho rodiče začali psát veřejně, nářky, že se s nimi nikdo nebaví, ale že už jeden, dva, jo a jak chudáčci sami trpí. Hrůza to číst těmi, co o děti přišli.

Příbuzní takových nelidských zrůd by se měli odstěhovat, aby zapadli v zapomnění, doživotně zpytovat svědomí a modlit se za rodiny. A hlavně se veřejně nevyjadřovat.

krapotkin ( 30. května 2022 10:12 )

Ještě dodatek - jeho máma se na to bude muset dívat.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání