Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První slova matky šíleného střelce z Texasu: Můj syn (†18) nebyl žádný násilník!

Autor: rix - 
27. května 2022
16:02

Obrovský šok a překvapení. Tak by se dala popsat prvotní reakce matky útočníka Salvadora Ramose (†18), který na základní škole v Texasu nemilosrdně popravil devatenáct malých dětí a dvě učitelky Irmu (†44) a Evu (†44). Jak Adriana Reyesová uvedla, její syn prý nebyl násilník a ani neměl žádné násilnické sklony. 

Naopak přiznala, že její syn Salvador Ramos byl samotář a přátel se spíše stranil. Dále se zmínila o tom, že se svým synem měla kladný vztah. Popřela tak dřívější zprávy, že se měl střelec odstěhovat ke své babičce Celii (66) kvůli špatným vztahům v rodině. 

To, co Ramos provedl, šokovalo posléze celý svět. Jeho matka si něco takové nedovedla představit. „Nebyl to násilnický typ,“ řekla podle deníku Daily Mail. To ale rozporuje to, že hoch nejdříve střelil do hlavy svou babičku, aby posléze pokračoval do Robbovy základní školy, kde popravil devatenáct nevinných dětí a dvě jejich učitelky.

Salvador Ramos se před útokem chlubil čerstvě zakoupenými puškami AR-15. Rodina prý přitom o koupi zbraní neměla ani tušení. „Kdybych to věděl, tak budu jednat,“ svěřil se médiím jeho dědeček Ronaldo Reyes. Jeho manželka Celie se mezitím jen těžce zotavuje po střelbě do hlavy, kterou ji Ramos uštědřil. V nemocnici s ní byla i jeho matka. 

Řekla, že naposledy s ním mluvila minulé pondělí, v den jeho narozenin. „Modlím se za všechny ty nevinné děti,“ vyjádřila se k masakru svého syna. Co bude s její maminkou, zatím nedokáží predikovat ani lékaři. Podle Adriany může pohnout rukou, avšak to je zatím všechno. „Ví ale, že tu s ní jsem,“ uvedla. 

 

rudne ( 28. května 2022 16:18 )

již od pohledu.....

latecia ( 28. května 2022 14:32 )

Nj matka samozivitelka, uprcla si dite s buhvi kym a chybejici otec a pofiderni geny a hloupa matka udelali sve.

Vsichni tito strelci byli bez otcu.

Roman Paroubek ( 28. května 2022 08:53 )

Nevim, proč pořád novináři v těchto případě používají termín "poprava", když jde o brutální vraždu. Poprava je akt vykonání trestu smrti uložený justičním orgánem, kdežto vraždou se rozumí zločin spáchaný člověkem na jiné lidské bytosti, jenž způsobí smrt bez právního ospravedlnění (resp. v širším pojetí bez morálního ospravedlnění) a je vykonán s úmyslem zabít.

kralovna-vsech-mori ( 27. května 2022 21:21 )

Opravdu hodný chlapec.

russoo ( 27. května 2022 19:20 )

"Salvador Ramos"...to je vskutku Emerické jméno a všechna jména jeho rodiny, no u nás za pár let, nebo měsíců, třeba provede nějaké podobné zvěrstvo třeba Nikita Kostyshym. A bude to jen naše vina (nebo lépe řečeno vina dnešní vlády) stejně jako je to vina vlád v Americe co tam pustila tuto nenávistnou svoloč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání