Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Melanii (7) tornádo odmrštilo na strom: Visela z něj v bezvědomí a vzhůru nohama!

Autor: rix - 
17. dubna 2022
13:57

Americkým Texasem se prohnalo silné tornádo. Mladičkou Melanii Riosovou vichr odnesl a mrštil s ní na strom. Dívku pak našli lidé v bezvědomí visící ze stromu hlavou dolů. Jak se ale zdá, Američanka se z ošklivých zranění dostane.

Miriam přežila jen obrovským zázrakem. Vichr fučel rychlostí 265 km/h. Dívenku vynesl do vzduchu a odnesl ji stovky metrů na strom. Když ji místní obyvatelé našli, nevěřili vlastním očím. Vzhůru nohama a v bezvědomí visela v obrovské výšce. Své sedmé narozeniny oslavila v nemocnici. 

„Všechno je naštěstí v pořádku,“ ujistila všechny její teta Naomi Benavidesová. Do nemocnice putoval i zbytek dívčiny rodiny. Jejich rodný dům byl po bouři srovnán se zemí. Čtyřčlenná rodina byla mezi třiadvaceti lidmi zraněnými tornádem kategorie EF-3. Bouři naštěstí všichni přežili. 

Miriam a její rodina se nejdříve snažila před vichrem ujet, ale zastavily je padající kroupy. Schovali se tak u sebe doma, ale tornádo se prohnalo přesně jejich směrem. „Držela jsem tu holčičku za vlasy, ale vítr ji vzal a hodil na stromy,“ popsala Benavidezová dramatické chvíle pro deník New York Post.

Video  Muž natočil tornádo na Moravě z bezprostřední blízkosti.  - Policie ČR / obyvatel Lužic
Video se připravuje ...

 

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi