Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sekla s prací sestřičky a natáčí na Onlyfans: Kráska si za měsíc vydělá i pět milionů!

Autor: rix - 
10. února 2022
19:45

Bývalá zdravotní sestra Allie Raeová z amerického Bostonu vydělává bezmála pět a půl milionů korun měsíčně tím, že natáčí sex se svým manželem (38) na Onlyfans. I přesto matka tří dětí tvrdí, že jsou normální rodinka jako každá jiná. Když ještě pracovala jako doktorka, kolegové její „obsah“ objevili a nahlásili ji vedení. To už ale bohatou krásku mrzet nemusí, protože se utápí v penězích a jezdí na luxusní dovolené.

Vydělávat jako zdravotní sestřička nebo sdílet nahotinky na Onlyfans. Před takové rozhodnutí byla postavena Raeová, matka tří dětí. A neváhala. S prací doktorky po patnácti letech sekla. Svého rozhodnutí nelituje, válí se totiž v penězích. Momentálně šťabajzna vydělává více než většina lidí za celý život. A co víc, do jejího byznysu se zapojil i milovaný manžel Steve. 

Steve společně se svou kráskou natáčí sex na Onlyfans. Oba si tak přijdou na pěkný balík a nemusí jinak hnout prstem. Jak ale modelka uvedla, trvá na tom, že jsou jinak naprosto normální rodinka. „Můj manžel mě velice podporuje. Když jsem nechala práci sestřičky, šel do natáčení se mnou na plný úvazek,“ uvedla. 

Jak uvedl deník The Sun, Steve ale kameru nesnáší. Nechce být vidět a tak na videích neukazuje svou tvář. I přes to mají jejich sexy hrátky veliký úspěch. „Natáčíme možná dvakrát nebo třikrát za měsíc,“ vysvětlila Allie. Po zbytek času jsou Allie a Steve vzornými rodiči. „Jinak jsme naprosto průměrná rodina,“ potvrdila. 

Allie si Onlyfans chválí. Díky výdělku na platformě může s dětmi trávit mnohem více času. „Také hodně cestujeme a viděli jsme místa, která bychom jinak asi neměli možnost vidět,“ chlubila se kráska. Nad jejím výdělkem ale ohrnovali nos kolegové v její bývalé práci. A nejen to. „Kromě mých starých kolegů, kteří mě v práci odhalili, jsme ještě ztratili hrstku přátel. Ze dne na den s námi přestali mluvit,“ vysvětila rajda. 

illyria ( 10. února 2022 20:56 )

"Bývalá zdravotní sestra Allie Raeová z amerického Bostonu vydělává bezmála pět a půl milionů korun měsíčně tím, že natáčí sex se svým manželem (38) na Onlyfans. I přesto matka tří dětí tvrdí, že jsou normální rodinka jako každá jiná. Když ještě pracovala jako doktorka, kolegové její „obsah“ objevili a nahlásili ji vedení. " Zdravotní sestra pracovala jako doktorka? Jako vážně? Prostě level překladatel blesk.cz

Zobrazit celou diskusi