Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tragická smrt asistentky europoslance Moniky (†31): Rodiče prozradili výsledky pitvy!

Autor: rc - 
10. května 2022
15:52

Byla mladá, krásná a do budoucna měla velké plány. Dokončovala diplomku a pracovala pro europoslance Milana Uhríka. Blondýnku Moniku (†31) našli mrtvou v jejím bytě v Bratislavě. Rodiče pro slovenský deník Nový Čas uvedli, že před smrtí měla epileptický záchvat! Její smrt jim oznámili policisté.

Poslední rozloučení s krásnou Monikou se konalo v úterý v její rodné obci Rybník. „Vždy jsme říkali, že se tu nedáme pohřbít, jelikož kdo nám tu bude chodit na hrob, nepocházíme odtud. A teď sem chodíme ke své dceři,“ uvedli pro slovenský deník Nový Čas. Jednatřicetiletá žena zemřela 28. dubna. O smrti své dcery se dozvěděli od policistů. „Zazvonili u nás policisté a řekli nám, co se stalo. Monika byla sama doma, našel ji přítel, který zavolal policisty, jelikož měla klíč zevnitř,“ popsali tragický den zdrcení rodiče s tím, že už se dozvěděli výsledky pitvy.

Jejich dcera trpěla epilepsií, ale záchvaty neměla už delší dobu. „V pitevní zprávě se píše, že měla epileptický záchvat,“ řekl otec. „Už rok a půl, anebo dva roky, ale neměla žádný záchvat nic. I řídit mohla. My si však myslíme, že své udělalo pracovní zatížení. Měla toho hrozně moc,“ dodala maminka. Monika byla velký dříč. Pracovala jako zdravotní sestra a k tomu dopisovala diplomovou práci. Měla už ji už za týden odevzdat.

„A až teď jsme se dozvěděli, že pomáhala i nějakým starším lidem,“ dodal otec. K tomu byla asistentkou europoslance Milana Uhríka. „Monika zemřela náhle, v mladém věku. Měla celý život před sebou. Celý život se obětovala pro pomoc druhým, ať už ve zdravotnictví jako zdravotní sestra, anebo v politické činnosti, v zápase za svoje hodnoty a Slovensko,“ řekl o své zesnulé asistentce politik.

Video  Smrt v krabici doutníků: Za štrasburským atentátem stála česká StB  - Videohub
Video se připravuje ...

testovnik ( 11. května 2022 15:40 )

Škoda takové (ještě mladé) slečny, bohužel osud si nevybírá. K uctění její památky by však nemusela mít přes obličej černý obdélník !!!

kristinn ( 10. května 2022 20:35 )

je škoda každého života. A ešte viac, ak ide o človeka, ktorý cíti s inými a pomáha im...R.I.P.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání