Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Po výhře v soutěži Chcete být milionářem na plastiku? Soutěžící se bojí vraždy či okradení

Únos, vražda, okradení po milionové výhře: Britský hlasatel popsal strašné podmínky soutěžících v Kolumbii.
Únos, vražda, okradení po milionové výhře: Britský hlasatel popsal strašné podmínky soutěžících v Kolumbii.  (Autor: Profimedia)
Autor: rix - 
14. května 2022
19:19

Snový život po vítězství v soutěži Chcete být Milionářem? Ne v jihoamerické Kolumbii. Britský hlasatel Chris Tarrant popsal šílené věci, které tam vítězům soutěže hrozí. Jakmile vyhrají pohádkovou sumu, doslova bojují o život. Bát se musí únosu nebo vraždy. Vydělané peníze proto vráží mimo jiné do plastických operací. Moderátor dále popsal i bizarní situace z Ruska. 

Unesení, okradení nebo zavraždění. Jakmile výherci soutěže opouštěli studio, jejich život už nebyl jako dřív. „V Kolumbii je mnoho soutěžících velmi opatrných, když už se objeví v milionářském křesle,“ uvedl Tarrant. „V této nestabilní a nebezpečné zemi je to pochopitelné,“ vysvětlil hlasatel. 

Soutěžící se tak hned po vystoupení snaží krýt svou identitu. „Soutěžící, kteří byli dost odvážní nebo snad hloupí na to, aby do show šli, si poté změnili jméno,“ pokračoval Tarrant v popisu bizarních obstrukcí. Nejvíce zarážející je to, že někteří z nich dokonce za vydělané peníze podstoupili plastickou operaci. „Aby vyvážili to nebezpečí, že mohou být zavražděni nebo uneseni,“ vysvětlil. 

Ruská „pomoc“ 

Chris Tarrant mimo jiné popsal fungování této soutěže v Rusku. Když soutěžící nějakou z otázek neví, můžou se obrátit na publikum s tím, aby mu pomohlo. Lidé pak svými hlasy určují, která odpověď je správná. Dav v Rusku ovšem schválně odpovídal špatně, protože nechtěl vidět nikoho jiného vyhrát. 

„Rusko nemá žádnou skutečnou historii televizních soutěžních pořadů a s publikem ruského studia byly velké problémy,“ vysvětloval Tarrant. „Po několika večerech bylo jasné, že možnost ‚zeptejte se publika‘ se ukázala jako naprosto katastrofální, protože většinové hlasování bylo vždy špatné,“ uvedl. „Ukázalo se, že diváci nechápou, proč by měli soutěžícímu v křesle pomáhat, a záměrně odpovídali špatně,“ dodal podle deníku Daily Star

Video  Chcete být milionářem s Vašutem a novinkou: Riskantnější varianta hry a čtvrtá nápověda!  - TV Nova
Video se připravuje ...

kralovna-vsech-mori ( 14. května 2022 20:25 )

U nás to je jednodušší. Když někdo vyhraje v televizní soutěži tak strach mít nemusí, protože každý ví, že mu Nova a nebo Prima stejne naprdne.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání