Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Uříznuté uši, rozdělený jazyk a rohy na čele: Hrdý tatínek miluje tělesné modifikace

Autor: rix - 
12. února 2022
21:09

Kolumbijec Raiden Dos Caras měl první tetování ve dvanácti letech a od té doby podstoupil dvacet operací na vylepšení těla. Nechal si rozdělit jazyk a udělat rohy. Potetovaný muž, který dostal přezdívku „lebka dvou tváří“, už ani neví, kolik za úpravy zaplatil. Chce v nich ale pokračovat, aby se stal nejvíce modifikovaným člověkem v Latinské Americe.

„První modifikační operaci jsem podstoupil, když mi bylo 18 let a nyní mám v těle 25 implantátů,“ pochlubil se hrdý táta a milovník všemožných vylepšení. Z některých jeho modifikací se ale ježí chlupy na těle. „Nechal jsem si uříznout uši a rozdělit nos, také mám tetování na jazyku a očích,“ popsal Kolumbijec, který svým vzhledem některé lidi pořádně děsí. 

Výčet jeho modifikací jakoby snad ani neměl konce. „No a taky jsem podstoupil další procedury jako třeba skarifikaci. A mám implantáty v čele,“ uvedl s tím, že nejhorší pro něj byla úprava nosu. „Bylo to velmi bolestivé,“ zdůraznil. Raiden se dále rozpovídal o tom, že má trochu problém s anestezií. „Podstoupil jsem tolik zákroků, že už anestezie nemá stejnou sílu, tudíž cítím velkou bolest,“ popsal své trable. 

Se svou manželkou Angie Katherinovou mají společně jednu tříletou dcerku Alici. K tomu má Kolumbijec ještě nevlastní dceru Marianu, které je osm let. Přestože je pár nyní ve vztahu šťastný, přiznává, že čelili problémům, když se poprvé dali dohromady, kvůli Raidenovu jedinečnému vzhledu. 

Video  Hadí jazyk a tetované oči: Modelka (23) za extravagantní vzhled zaplatila víc jak 163 tisíc a další proměny chystá!  - Instagram
Video se připravuje ...

 

baronessa ( 13. února 2022 08:11 )

Hrdý tatínek je debil.

Zobrazit celou diskusi