Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Holčička (1,5) v Hradci Králové vypadla za jízdy z auta: Měla se sama odpoutat!

Batole v Hradci Králové se mělo samo za jízdy odpoutat a otevřít dveře.
Batole v Hradci Králové se mělo samo za jízdy odpoutat a otevřít dveře.  (Autor: Policie ČR)
Autor: jp, rc - 
4. května 2022
20:21

 K neobvyklé nehodě došlo v úterý večer v Hradci Králové. Řidička (42) vezla na zadním sedadle v autosedačce přes rok starou dívenku, která se za jízdy údajně sama odpoutala a otevřela si dveře. Při průjezdu pravotočivou zatáčkou pak batole vypadlo z auta!

Hradečtí policisté vyjížděli k nehodě v úterý 3. května. kolem půl šesté tam vypadla malá holčička za jízdy z auta! „Řidičce osobního vozidla značky Mitsubishi Outlander, která jela ve směru ulic Pouchovská – Buzulucká, se za jízdy mělo odpoutat její dítě sedící vzadu v dětské autosedačce a samo otevřít dveře. Následovně v pravotočivé zatáčce batole vypadlo z auta,“ uvedla policejní mluvčí Iva Kormošová.

Rok a půl stará holčička utrpěla lehká zranění a byla převezena do nemocnice. Nikdo jiný nebyl při nehodě zraněn. „U 42leté řidičky policisté vyloučili alkohol dechovou zkouškou. Přesná příčina a míra zavinění je předmětem dalšího šetření hradeckých dopravních policistů,“ uzavřela mluvčí.

VIDEO: Podstatné úkony pvní pomoci

kralovna-vsech-mori ( 4. května 2022 21:56 )

A otevřelo dveře v pravotočivé zatáčce.

Martin Lapáček ( 4. května 2022 21:10 )

Matka je trubka. Zapomene dítě připoutat a ještě ho blbě zavře a pak přijde s takovou absurdní hovadinou. Jinak auto, které bylo vidět ve zprávách, má na 100% dětskou pojistku proti otevření zevnitř. Husa asi neumí aktivovat....

begonie ( 4. května 2022 20:42 )

Velká kravina, aby se 1,5 roku staré dítě samo odpoutalo a samo otevřelo dveře

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání