Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Tragédie o velikonoční neděli: Muž (†36) nepřežil riskantní skydiving

Marc Rochecouste zemřel při nebezpečném skydivingu.
Marc Rochecouste zemřel při nebezpečném skydivingu.  (Autor: Twitter)
Autor: rix - 
20. dubna 2022
19:29

Obrovská tragédie postihla mladou australskou rodinu Rochecousteových. Jejich táta Marc, nadšený skydiver, utrpěl smrtelná zranění při jednom ze seskoků. Nepodařilo se mu správně přistát. Zanechal po sobě dvě děti a manželku. Ta v pondělí sdílela dojemný příspěvek.

„Jeho život byl zkrácen, ale mohu vás ujistit, že byl plný těch nejlepších zážitků. Byl to ten nejmilejší a nejmilovanější otec,“ napsal zdrcená žena poté, co její muž zahynul při nebezpečném sportu v Západní Austrálii. Ohromná tragédie se stala o velikonoční neděli. Místo oslav tak přišel smutek.

Zraněného muže se krátce po karambolu pokoušeli oživit záchranáři, avšak marně. Marc paradoxně krátce před osudným skokem sdílel příspěvek na instagramu. „Každý může umřít, ale ne každý opravdu žije,“ sdělil na sociální síti.

Marcova švagrová uvedla, že muž bude žít dál prostřednictvím svých dvou dětí. „Dobrodružství bylo tvé druhé jméno, ale zemřel jsi příliš mladý,“ sdělila na jeho počest. Podle svého kamaráda Douga byl Marc legendou parašutismu. „Učili jsme se skákat spolu, ten muž byl naprostá legenda,“ vzpomínal pro deník Daily Mail.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání